plugghäst

tja!
ligger i sängen och ska strax nana.
Var i skolan idag,helt okej. Skippade gympan pågrund av min enorma förkylning-.-
Har även bytt tid så ska skriva upp den 5 istället:D så nästa onsdag!
Kom hem idag så började jag plugga på moppegrejen dirr! Så har suttit med det i fleeera timmar. Sen kom jag på att vi har hemkunskapsprov i övermorgon och jag har inte tränat och det ska tydligen vara jättesvårt:O Känns som om det är rätt så mycket nu. Men första prioritet är körkortet!
Idag lämnade vi moppen hos en mekaniker, trodde det skulle ta 2 dagar men fick tillbaka den igen idag. Nu funkar den äntligen och den går i mer än 45km/h:D Men jag får inte gasa förhastigt för då gnisslar den som fan, vågar inte säga det till mamma(a) men hon lär väll höra dt:D
Imorgon ska mina små änglar hänga med mig hem. Vi ska käka chips och spela buzz.Ska bli redigt msyigt.
Jag måste även plugga imon-.-
Vi ska göra om systers gamla rum till ett "vardagsrum". Vi ska in med en soffa,ett tv-bord en liten fotölj, en tv och mitt tv-spel. Vi ska ha det rummet för mig och mina vänner. Plus så kan jag bjuda fler en bara 4pers. Och så kan svensson ,Andreas och Jonathan äntligen komma hit! Awiiie;D
Aja,men ska sova nu, godnatt! <3

IKEA

sitter nu vid mitt nya skrivbord som jag köpte på IKEA. Helt klart det snyggaste skrivbordet jag skådat;)
Som sagt så var jag på IKEA idag. Vi åkte hemifrån runt halv nio och var framme 10. Vi åt frukost direkt. Efter det gick vi bara runder på IKEA. Köpte även en lampa och en ram som liknar en filmrulle som jag ska ha foton i:)
Hem sen med alla sakerna, var hemma runt 5. Runt 6 kom abbe och kasper hit. Vi satt bara och pratade och skrattade. Nice:)
Nu sitter jag här och ska strax gå och tvätta av mitt smink. Sen ska jag plugga lite till matteprovet som är imon.
Och imon händer inte ett skit. Hem och plugga antar jag.
Valborg blir nog lyckad. Vet ialla fall att jag ska hem till My för att käka mat sen får väll vi brudar komma på ngt fyndigt att göra!:)
Imorgon ska vi lämna mopeden till ngn gubbe i Färlöv som ska ordna så den går rätt.
god natt och sov gott!




                                            gullig.se

montag

idag har jag varit i skolan;D slutade 12;55. Så sjukt gött. Efter det var det raka vägen hem för att plugga ashålet av mig. Så sjukt tråkigt. Och jag fick en tid idag som jag ska skriva upp. 10maj. Typ den ända tiden som fanns kvar. Helt sinnessjukt ju. Imorgon ska jag till IKEA och shoppa loss. Ska bli kalasnice. Plus jag märkte nyss att mopedhjälmen jag köpt är gigantiskt. Liknar en MC hjälm men det är det inte. det lovar jag er.

Jag har även svagt ångest över vad som händer på valborg. Är taggad på fest men ska jobba dagen efter,sen vill jag umgås med mina brudar (som jag SKA göra). Men vad ska vi 4a hitta på då? Jag vill göra något kul! hm..något får vi alltid hoppas att det blir(y)

Nu ska jag läsa min bok som jag MÅSTE göra. Är inte så förtjust i att läsa. Jo böcker som är intressanta som man själv har valt, inte böcker som läraren väljer till en, då blir det bara fel. Ha en nice måndag. kyss

full rulle..

JAG ÄR TRÖTT OCH HAR ONT I MIN HALS!
här ligger jag och klockan är snart..ahfan jag tyar inte kolla vad klockan är.
Ialla fall har det varit full rulle hela dagen. Började med upp halv 9 och åka på gustjänst i Viby. Efter det var det direkt till stan för att handla mat,köpa skor till mig samt köpa ett batteri till moppen & inhandla saker till bilen. Efter det var det hem för att mekka med moppen. Tog bort boxen där bak och satte dit något annat diskret och jag satte dit min backspegel. Trodde ju att moppen skulle bli bättre tack vare batteriet men fanskapet är SEG. Den funkar och så men den låter som en helikopter och den går max i 30km/h. Så vi ska in med den på servic så får vi se om det blir bättre annars är det väll cyklen som gäller;) Sen har jag grillat korv,käkat korven. Jag har tvättat moppen och jag har provkört den. Jag får sådan ångest över denna lilla sak. Jag vill bara att den ska funka rätt så att när jag väl har körkort så ska jag ha något att köra. Vi får hoppas på det bästa. 
Mamma & pappa ska snart in till stan för att kolla handboll men jag orkar inte följa med. Jag ska bara dega framför soffan. Plus jag måste duscha. Behöver egentligen plugga också så vem vet, det kanske blir det med. 
Imorgon ska ngn random börja i den andra klassen. Och tisdag är det studiedag, då ska jag till IKEA;d ha det! 

gaaaaaalet

tja bitches;d
igår var i skolan, efter skolan stack jag hem för att packa och duscha för jag skulle hem till maja och sova där. Men innan det stack mor och jag in till stan för att köpa en mopedhjälm till mig. Blev en röd med massa silvriga saker på. Askalas nice! Plus jag fick tillbaka min lagade moped igår,vi ska bara köpa ett nytt batteri till den xD
jaja i alla fall. Mamma skjutsade mig hem till mysan först för vi skulle ha följe hem till maja. Hedda var redan där. Vi hade galet kul...vi var där en stund och runt kvart över 7 gick vi hem till maja. Vägen dit var helt sinnes. När vi kom hem till maja hann vi vara där i 5min innan Andreas,Albin och Jonathan kom. Vi 7 grillade korv,bakade kakor och spelade spel. Riktigt mysigt! De cyklade hem runt 12. Runt halv ett märker hedda att hon tappat sin telefon i skogen -.- så vi ger oss ut och letar. Tar ungefär 40 min för att hitta den i den mööööörka skogen. Sedan gick vi och la oss och somnade snabbt.
Vaknade dagen efter av att flickorna babblar. Vi alla ligger kvar i sängarna en bra stund ända tills mamma ringer och säger att syster hämtar mig och en timme. Då drar vi oss upp och käkar frukost.
Syster hämtar mig och vi åker hem. Väl hemma slänger jag in min väska och byter jacka. För sen bär det av till mormor och morfar i Åhus. Där äter vi mat och har det allmänt mysigt. Efter det blir det ner till Pråmen för att fika och käka glass! Där sitter vi en bra stund. Och nu har jag precis kommit hem. Sitter här i sängen och ska alldeles strax gå och duscha. Ikväll blir en slappe kväll. Hedda är hos Andreas och maja & my är på grillfest med mys familj. Imorgon ska jag på gudstjänst halv 10:O efter det ska mamma och jag in och köpa det förbaskade batteriet till moppen. Sen ska jag köra HELA dagen imon:D hehehe. ha en nice lördag. kram!

cpabbe & idiotmalin

jag är trööööööttt.
malin och abbe har precis varit här. De stack hem nyss. cyklade med dom en bit och jag säger bara en sak; jag har världens sämsta kondis! Herregud vad jag flåsade;D
nu ligger jag här och ska snart gå och lägga mig. År trött av den enormt långa cykelturen (2km) haha!
skolan idag, helt okej:) bara att det hände en grej så allt blev ett missförstånd. Men det ordna sig.
Efter skolan var det hem och sova. fick ett telefonsamtal från min käraste morbror. Han sa att de hade fixat moppen så den funkar! Så det blir nog teori prov nästa vecka:D
imorgon ska jag sova hos maja och vi ska nog grilla med massa people;d ska bli kalasnice! bloggar mer imon. godnatt!


           titta så liten och sööööt han är ! HAHAHAH

sleep tight

nu ska jag sova!
idag blev det skola, helt okej. Förutom alla tråkiga lektioner;D
Hem sen,titta tv, plugga och äta. Hörde även på radion när 8A var där. De var med i ngn konstig tävling om klimat. De gick vidare så de blir final på tisdag. Haha de är nördar;) själva kom vår klass typ näst sist.(y)
Imorgon blir det hem och plugga. Fredag blir det kanske stan med mina flickor och kanske grillning med people. Just nu är jag inte taggad. Har varit sådant tjaffs om denna grillning så är redigt trött på bara tanken. Men det blir nog bra.
Lördag och söndag har jag ingen aning. Blir nog att umgås med mina favorit brudar. Alltid lika nice!
Ni får ha en bra onsdagskväll. Puss & kram.



          jag blir alltid lika nice på alla mina cam bilder:D naaaaat

ingen rubrik.

what can i say, what could i do, this is who i am and im hurting you.

sitter här och har dead by april på högsta volym. Gamla låtar men jag verkligen älskar dom.  Sten sköna låtar.
idag var det skola, vi stack till ungdomsmottagningen, snacka om massa grejer, typ preventivmedel och massa könssjukdomar. Fick lite kondomer med ofc;d
sedan direkt hem och sova. var trött hehe.
nu ska jag alldeles strax gå ner och kolla tv;d och kanske ikväll ska jag plugga, om jag orkar så klart.
imorgon blir en plugg dag. Känns som det behövs. har tyska,matte och bild. Plus jag måste börja plugga på mopedkörkortet om jag vill ha det innan jag fyller 75:O
men ha det fint, puss:*



sötaste bilden ever!


times i´ll never forget.








vi är vackra, punkt slut.


stan.

kom precis hem från stan. Hade en sjukt trevlig dag med Emma, vi fikade på Darins och sedan shoppade vi. Köpte ett par kalashoser med blommer på och en kavaj som mamma ska betala och hämta ut antingen idag eller imon;D glad som sten. Det måste vi göra om emma;)
Nu ska jag alldeles strax städa mitt rum, sedan ska jag plugga.
Plus ngn ny random ska börja i våran klass. Jag gillar inte detta!
Valborg är inte planerad.. nu måste jag dra, puss (L)

min mopped gick inte att laga:O

kärlek.

idag ringde telefonen runt 9. Mysan som ville träffas men jag orkade inte svara(a) somnade om och smsade henne runt 11 då hon redan hade skickat ca 10 sms om att jag skulle gå upp. Efter en lååång tids tjatande drog jag mig upp och klädde på mig. Hon kom runt 12. Jag var inte världens socialaste vän, jag var ju schleeden.
Men vi fotade och tittade film, alltid mysigt. Och så klart en himla massa skratt.
Nu har jag precis duschat, ska alldeles strax gå ner och spela tv-spel, var ju ett tag sen;)
imorgon blir det skola. Efter skolan in till stan för att fika med emma:) Plus jag måste plugga kom jag på. hehe.
och juste..igår hade jag familjekväll med mor & far. Vi kollade wallander och spelade tv-spel. Välldans trevligt!
hörs sen. puss v

So I pick the world up and I'ma drop it on your fuckin' head.


abbe & kasper.

hallo! vaknade imorse(kvart över ett) att abbe ringde. Han frågade om jag ville hitta på något med han och kasper. Klart jag ville:) så sprang upp ur sängen, klädde på mig och bäddade.
De kom runt 2. Vi umgicks och hade det kul. Nu har dom precis stuckit och jag ligger här och är trött. De ville asa med mig till viby för att umgås med 3 andra brudar (inklusive malin) men jag pallar inte! Skulle då cykla dit men det blåser sjukt mycket och det är jättekallt ute! Får bli en annan dag.
Fick mitt körkortstillstånd igår så ska boka tid någon dag för att skriva upp. Ska bli kalasnice!
Imorgon ska mysan kanske komma hit, om jag pallar gå upp i tid. Annars blir det slappedag ikväll med familjen och slappedag imorgon. MELIKE!
Ha det nice, hörs! <3

(y)

kom hem nyss. har varit hos helge ju med alle,mysan och david:) började med buss hem till helge. Såklart missade mysan bussen så jag och alle fick åka själva.Hoppade av vid sommarlust, dit mysan även kom senare. Vi 3 gick hem till helge där han och david var. De cyklade och hämtade pizzor. Vi kakade oss i uterummet en god stund! och jag säger bara att david har det gulligaste skrattet, och han skrattar HELA tiden:D
Efter det tittade vi film hela kvällen:P stack hem runt kvart över 10, sista bussen gick då.. om vi inte vill hem runt 2;). Nu ligger jag här och ska alldeles strax sova. Är sjukt trött;D imorgon blir det kanske bio med nilsson. Sugen faktiskt.

sov gott allesammans;D <3


 
                  jag är sjukt pigg och glad.. nooooot

fredagsmyyyys

har precis kommit hem från skolan. Sitter just nu här och lyssnar på musik. Ska alldeles strax byta om och sånt;D ska lix hem till helge ikväll med alexander och mysan:) vi ska ha en myskväll med film och läsk(y) det gillas starkt!
blev en litet inlägg. bloggar mer ikväll eller imorgon. Måste på dass. hadet!

fram med kläderna!

nu skriver jag ett litet inlägg innan jag går och lägger mig!
idag var det skola. Solen sken och alla var på topp humör. Helt underbart! Svenska prov idag. Gjorde mitt bästa så får se hur det blir. Fick tillbaka no:n, VG+. Välldans nöjd:D
Hade även utvecklingssamtal. Gick kanonbra! När jag kom hem pluggade jag über lite, och slappade:)
Imorgon blir det nog en myskväll med folk, och lördag,söndag blir slappedagar.
Måndag ska jag in och fika med en vän,ska bli sjukt trevligt och vi har en hel del att prata om.
Jag är sugen på att grilla så förhoppningsvis blir det något sådant nästa helg.

Måste säga att jag älskar våren och jag stor trivs med solen:) men inget slår thailandsolen. Men nu är det fram med jeans jackan, skinn jackan och alla mina hundra solglasögon. Jag har väldigt många solglasögon, typ ett samlarobjekt. Jag har alla sorts former och stiler:) mina vänner börjar tröttna på alla;) höhö, länge leve våren!(L)

godnatt alla:D <3


svenska(n)

plugga svenska nu, men jag ORKAR inte så får ta det senare;)
nu sitter jag här iallafall och nördar mig vid datan och pratar med mysanpysan! Blev en sen kväll igår för jag pluggade rumpan av mig så det blir en tidig kväll ikväll. Måste ju sova;P


Jag har tänkt på 2 saker. Första är,  några saker jag hatar. Jag hatar att bråka med mina vänner eller folk överhuvudtaget, och då menar jag HATAR. Jag får så dåligt samvete och mår dåligt hur länge som helst. Sedan hatar jag folk som sitter hemma framför datan och skriver en massa dumma och löjliga saker till folk. Titta bara på alla bloggare som får en massa skit. (vissa förtjänar det) men ändå! Jag mår jättedåligt bara någon enstaka obetydlig männsika pratar en massa strunt bakom MIN rygg. Tänk då om jag hade blivit känd, jag hade nog inte klarat av det. Jag hade mått alldeles FÖR dåligt. Sedan hatar jag personer som verkligen tror dom är så mycket bättre än andra. Jag menar alla är bra på sina sätt, ingen är bättre än den andre.

Och det andra är, jag är tjejen som älskar att sitta och ha roligt, att typ skoja och liva upp stämmningen. Jag menar, vi lever en gång och då ska jag fanimej leva ett roligt liv o inte sitta i en hörna o deppa. Men sen tänkte jag, allt det roliga jag säger och gör, kanske det är jättetråkigt och folk kanske vill att jag ska hålla mun, eller de kanske tycker att jag är skit barnslig och tråkig och borde inte säga ett ljud mer. För när jag livar upp stämmningen så gör jag inte det lite, utan jag pratar på en bra stund!. Jag kanske borde dra ner på det och var tyst och mer "normal". Men själv hade jag pratat på mycket mer! Men folk kanske hatar mig..jag vet ärligt talat inte..?  De kanske får huvudvärk av mig;o? Om livet bara kunde vara lätt!

nej nu blir det svenska, ha det fint fuckers! ;d / häääääna:)

Naturally - Selena Gomez <3


kristianstad..

borde egentligen plugga men hamnade som vanligt här istället för näsan i böckerna:)
jag har varit i skolan idag, hade redovisning, fick VG+. och sedan höll jag idrotten:P efter det stack jag till stan med mysan, hon klippte lugg. Sedan stack vi o shoppade;d jag ett par jeans och ett par joggingbyxor som jag behövde(y) plus ett par solglasögon (som om jag inte redan har hela väggen full) mysan köpte 2 par kalashoser och en skit snygg skjorta(y)
nu sitter jag här och ska alldeles strax börja plugga. Blir ingen tv för mig ikväll;(..
plus jag sitter och lyssnar på en UR gammal skiva,men den är faktiskt kalasbra!:) imorgon blir en chill dag med en helvetes massa plugg. ha en nice dag (kväll) puss!

OneRepublic - all the right moves

när vi snackade kärlek,gav du mig en blick som jag absolut inte kan tolka.. om det var vad vi hade, vad vi har nu, vad vi vill ha eller vad vi aldrig kommer få?


sol,härliga sol!

nu har jag precis kommit in efter en dags solande och pluggande på trappan. Måste säga, våren är här! Helt sjukt varmt och skönt må jag säga.
Började med skolan..faktiskt lite skönt att komma tillbaka till vardagen,men jag ger en stor diss till de tidiga mornarna. i alla fall vi tittade film "säg att du älskar mig". Har sett den förr, och jag tycker den är rälig;s efter det var det raka vägen hem. Så klart missar jag bussen,men en annan busschafför fixar biffen och ringer till min busschafför så han kommer tillbaka;) så jag slapp gå hem(y) jag somnade på soffan när jag kom hem. Efter en timmes sömn steg jag upp för att plugga tyska..och sedan ut i värmen och plugga svenska i all evighet! Har stort prov på torsdag och jag orkar verkligen inte..och på fredag har jag praktiskt prov i hemkunskap,så måste baka bröd varje dag för tusan! Imorgon blir det stan med favorit my. Ett plus är att jag får pengar av mamma att köpa jeans och joggingbyxor ett minus är att jag måste gå från busshållsplatsen hem och det är skit långt, typ 2 km:o
 Men jag måste säga att jag är på topp nu så ska nog gå och fortsätta plugga, antingen svenska eller på körkortet:)  ni får ha det bra!:) <3

your love is my drog - Ke$ha


bilden är från thailand i år, och jag vill tillbaka! plus jag ser ut som gunther med mitt bakåtslick:D


jag behöver er!

jag saknar en viss person jättemkt. det kändes bra att prata med dig idag!

här ligger jag och har precis pluggat. Känner mig enormt stolt över att jag tog mig tid och ork för det:D
igår var man hos syster ju, vi hade en riktigt mysig kväll:) började med hon kom hit o hämtade mig. Vi stack till maxi i bromölla och köpte lite mat. Efter det raka vägen hem till henne. Där degade vi i soffan med GH och datan:P sedan lagade vi mat och tittade tv:) precis en sådan lördag som jag behövde!:)
nu ligger jag här och lyssnar på musik. Ska alldeles snart duscha och klä på mig. Kände jag behövde skriva av mig lite om en sak som betyder mkt för mig.

de finns 3 brudar i mitt liv som jag verkligen tycker om, de består av min vardag. jag kan verkligen lita på dem och de är helt sjukt underbara på sina egna sätt. De finns alltid där för mig och jag kan prata med dom om allting. När jag är sur,pratar jag med dom. När jag är ledsen, pratar jag med dom. När jag är glad, pratar jag med dom. De finns även dagar vi är allmänt sura och verkligen inte orkar vara snälla mot varandra,men jag vet ändå att innerst inne älskar vi varandra. Även fast jag har umgåtts med er i 24h saknar jag er direkt när jag kommit hem. Vi har varit med om så mycket grejer tillsammans. Vissa bra och vissa dålig. Saker som jag fortfarande skrattar över idag. Jag är stolt över att vara en i erat liv. Jag är stolt över att ni är i mitt liv. Utan er hade jag inte varit den jag är idag. JAG ÄLSKAR ER, HEDDA,MAJA & MY. <3

Cheryl Cole - Fight for this love <3


home sweet home.

nu är jag hemma igen! Vi hade en mysig kväll med te och popcorn;) men jag måste erkänna att maja var bitch igår kväll. Hon var trött och jätte taskig.. vi somnade runt 2 och mysan väckte mig runt kvart över 10;o
Hedda kom imorse med. Så vi käkade frukost tillsammans:) Sedan stack maja hem och mysan & hedda stack till eko för o sälja bingolotter:P själv stack man hem :)
nu ligger jag här och ska alldeles strax packa upp min väska och sedan duscha. Syster kommer och hämtar mig runt 2. sen ska vi hem till henne och ha en syskon kväll:) ska bli nice! men jag ska dock sova i min säng inatt. Skola om 2 dagar -.- jag känner verkligen att detta lov har gått fort. Men jag har sådan ångest att komma till skolan. Vi har ju massa prov och sådant skit. Och jag har ett körkort jag måste plugga till med. Lägger hellre all energi på det än läxor..Men det är bara att ta tag i sitt liv och jobba på. Ni får ha en nice lördag för det ska jag ha! :)

Timbaland ft Justin Timberlake - Carry out.


hemma hos mysan;D

just nu sitter jag hos mysan med maja:) ska sova här inatt..redigt mysigt. Har inte träffat mysan på typ åtta dagar eller nått.
idag var jag i osby. Åkte med Bosse dit;) blev mycket körning idag! och jag i ett nötskal trillade såklart! Vi körde på grus och jag sladdar med skit moppen och skrapar handen;( men det mest pinsamma var dock att exakt ALLA såg det. Men ingen skrattade faktiskt:) förutom maja;D jag klarade uppkörningen som vi inte gjorde(x  haha!
åkte hem, syster och mormor var här och de mobbade mig hela eftermiddagen för min vurpa.. jag packade och städade min garderob. Efter det var det raka vägen hit . Vi cyklade till kiaby och kollade på en halv fotbolls match. Det var pittkallt!. Nu sitter man här med två gullepluttar. Vi ska snart..jadu den som det visste;) men ha det..










moppe!

jaha,jag kan då meddela er att mitt lovande att jag skulle plugga sprack..jag orkade verkligen inte göra något av det..så igår gick jag ut och fotade i det underbara vädret:d blev många fina på naturen och på min underbara katt:d men bilderna på katten har jag inte orkat lägga in i datan så de får ni en annan dag:) jag tittade även film och soooov:D
jag lovade även mig själv att lägga mig tidigt igår för att jag skulle upp tidigt idag.men det sprack också,halv 2.. såfick ca 4h sömn denna natt-.-
jag kan ju berätta lite om dagen. Började med att mor väckte mig vid 6. Jag gick upp och gjorde mig i ordning. Sedan körde mor och jag och hämtade elna sedan raka vägen hem till maja och hämtade henne!
Mamma lämnade oss vid stationen. Där tog vi tåget först till hässleholm för och byta till osby. Väl framme var där en man som hämtade oss och tog oss till trafikskolan;d
framme fick vi ett varmt välkomnande. Började med att vi hade teorigenomgångar. Sedan delades vi in i 2 grupper. Min grupp började med o köra moped. Vi fick en bana att köra. Först slalom sedan köra snabbt och bromsa hastigt xD
Sedan käkade vi mat; kebab! Efter det körde vi fyrhjuling ute i trafiken,2 och 2. Så klart hoppar kedjan på min och majas fyrhjuling så en av ledarna fick laga den mitt ute i skogen:p
efter det var det raka vägen hem. Tåg till hässleholm, och buss därifrån till stan.
Hemma är syster och hälsar på,umgås med henne lite:) Och nu sitter jag här och nördar mig vid datan och ska nog sova. Måste ju ta igen de 4timmarna jag sov inatt:d och imorgon ska jag till osby igen:D
plus imorgon ska jag sova över med maja,hedda och mysan. Vi ska tälta;o och träffa lite random people. Ha det bra så hörs vi när vi hörs:d

foto time igen! jag bjuder på några bilder;)





                   haha fråga mig inte vad det är:D


                             hehe grääääässs

 
                        doooooooooooooooooooooh(H)


                               videkissssssar(L)


galningar

jag vet vad ni tänker, eller jag vet vad jag tänker,jag måste gå och lägga mig! men jag orkar verkligen inte sova;d
idag vaknade jag tidigt (halv elva). Klädde på mig och sådant. Stack sedan till bussen och drog till stan med maja & hedda:) shoppade en skjorta. Vi tog en glass och hade det mysigt:)
efter det stack vi hem till maja för o testköra hennes moped. gick alldeles utmärkt! dock var jag livsfarlig enligt maja och hedda;) pax för o aldrig åka med hedda, hehe:d
efter det käkade vi mat och spelade spel, sedan skulle jag hem. Hemma har jag bara slappat och kollat film:D
kan säga att systers pojkvän fyllde 22 igår så vi firade han med lite mat och fika (igår). Väldigt trevligt!
och det blev ingen fest, mådde dåligt och var inte taggad:P
imorgon MÅSTE jag plugga till mopedkörkortet och lite på no. Jag ska lova här och nu att jag ska göra det..
annars blir det en slapp dag imon:) kanske hörs imon, godnatt! :)

jag blev sugen på o fota så det blev några, Ni får endast se en så länge:)





;d

igår jobbade jag;d efter det stack jag hem och stressade ihjäl för att sedan dra hem till malin:) vi hade det trevligt!:d
idag har jag jobbat. sjukt dåligt väder;( men malin & abbe kom ner och underhöll mig:) fick stänga tidigt, runt 3:) sedan hängde jag med dom hem till malin. Vi satt och kollade Beck:d imorgon ska jag kanske jobba och kanske på fest, tror faktiskt inte, är inte riktigt taggad kan jag ju säga:) nu ska jag titta film och sova för jag är helt sluuuuut. Så ha det! :*


jobb

jao,nu ligger man här och väntar på att min film ska bli klar, "American virgin":d sen ska jag vila kudden.
idag har jag jobbat. 11-19:) det gick alldeles utmärkt. Blir jobb imorgon med. Efter jobbet bär det av till favorit malin,umgås med henne hela kvällen;) ska bli sjukt kul.
jadu,jag vet inte riktig vad jag ska säga xD

kan bara säga att livet går som en berg- och dalbana. Ibland bra ,ibland dåligt. hade dock önskat att allting vore bra. Men nej! Jag har något innuti mig som tynger mig,som jag bara vill få bort. Jag mår som bäst när jag får träffa mina underbara vänner och när jag har något att göra. Att ligga här hemma och verkligen inte ha något att göra får mig att bli galen! Att va i skolan får mig att bli glad. Då glömmer jag alla bekymmer. Om man bara hade kunnat få bort denna tyngdhet. Jag hatar det!

Justin Bieber - never let you go(L)
Cuz baby when you're with me
It's like an angel came by, and took me to heaven
Cuz when I stare in your eyes
It couldn't be better

So let the music it blast
We gon' do our dance
Praise the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life Is to long
And this love's to strong
So baby know for sho'
That I'll never let you go



vi är fööör coola(h)


jag som är fotograf,malins fyr-hjuling. Den blev fin?:D


hehe

tänkte skriva ett inlägg innan jag kryper ner i min kalla bädd och vilar ögonlocken.
Igår var det onsdag,jag var i skolan och där hände inte mkt;d jag tappade bort min telefon,men hittade den:D
idag var det fredag,den första april. Jag gick upp tidigt,halv 8. Jag och momi stack in till stan,först sjukhuset sedan pmr (som kan ta sig i häcken!) och sedan maxi. Var hemma runt 11;d satt mig vid datan och nördade mig halva dan. Runt 5 stack vi till Bäckaskog och hämtade mysan,sedan vidare till Ivö. Gudstjänst, och nej vi gör det inte för vi vill, vi MÅSTE med konfan-.- och vi kunde inte sluta fnittra. 1.prästen var dryyg 2.där var en som andades som en häst 3.en man höll på o elda upp hela sin jacka. herregud..
sedan var det o lämna mysan hemma hos henne,sedan stack momi,papi och jag in till stan o käkade hamburgare(a) mitt i allt ringer nilsson och säger att han och abbe är på väg hem till mig;o jag säger dom får vänta utanför mitt hus en halvtimme. Kommer hem och är där några killar? nej för tusan,inte en käft. Och dom kom aldrig;( antingen är dom så värdelösa att dom inte hittar till Legeved eller så trillade dom på vägen och kom aldrig upp.
så det fick bli datan hela kvällen istället:)
nu ska jag sova för jag är dunder trött och jag ska jobba imon,är svagt nervös. Har ju glömt hur man gör en glass(a) och jag har glömt alla priser och hur de ska se ut(x så jag lär faila:d men vi får hoppas på det bästa:) måste plugga körkort med juu. Inte länge till;o men vi hörs imon efter jobbet, kramar<3



jag måste tvätta min spegel:d


RSS 2.0