konfa.

skola idag. Karin var sjuk:D:Dså slapp redovisning(y) efter skolan stannade jag och helge i skolan o väntade på mysan när hon hade u-samtal. Efter det stack vi tre till frasses o åt:d flott(L)
efter det åkte vi till konfan i viby. Traaaadigt. Kollade på en random film som var rejält äcklig! Blod HELA tiden;o
Nu sitter jag här hemma och borde plugga till ett prov imon,men jag orkar verkligen inte. Ska nog ta och sova istället. Sjukt mycket bättre!
Sista dagen i skolan imon btw:) Härligt med lov(y)!
Jag kollade upp mer om telefonen idag. Tror du inte hela min plan fan sprack:@ Nu märkte jag att det var en iphone 8GB 3G.. och jag vill ha en iphone 8GB 3Gs..då kan jag lika gärna skita i det. Jag orkar verkligen inte. ville ju så gärna ha en sådan telefon...och jag pallar inte lägga 5000 spänn på den :O FAN! varför har man sådan otur..
men vi ska nog ändå åka in till PMR på torsdag och se vad dom säger:)
ha det nice!

måndag:)

skola idag. Kort dag(y) inte fel! Har inte gjort ett dugg sen jag kom hem. Ändast bakat negerbollar och tittat tv, dödstrött:)
Jag ska ta tag i pluggandet för har miniprov på onsdag. Men det får bli senare;)
mamma & jag ska in till stan på torsdag, innan jobbet och kolla telefon. HOPPAS!
Ikväll blir det tv tittande och en massa mys:P
inget mer o säga faktiskt, så over and out!


suntag!

riktigt slapp dag idag och igår;d tittade på OTH till halv 5 imorse,sen somnade jag o vaknade runt 1.
Syster och fredrik kom och hälsade på:d
nu sitter jag och lyssnar på musik och ska precis börja plugga till moppe kortet. Har bar ett ord o säga: FAIL!
jag tror inte jag kommer klara det. Jag hatar sitta o plugga så mycket. Jag läser i ca 5 minuter sen somnar jag. Det är typ en och en halv vecka kvar och jag har läst väldigt lite! Så nu ska jag sätta igång:D
Ikväll blir det myskväll med mor & far. Imorgon är det skola, dock bara i 3dagar:D:D:D men sen ska jag ju jobba de andra dagarna. INTE TAGGAD men behöver pengarna:) Nu ska jag plugg,puss.




min kärlek!


hallu;d

igår var det skola som vanligt, tråk! Jag ser fram emot ett lov;d men så klart har man prov precis innan-.- herregyd.
Igår var jag i stan med mysan & hedda, köpte 2 tröjor, ett par solglasögon och ett par kalashoser:D Sedan åkte jag hem, packade och käkade, sen var det hem till mysan. Dit kom maja, vi 3 cyklade i Bäckaskog, meningslöst? jao,
sedan kom hedda. Vi tog det lugnt hela kvällen,en massa chips och tv-tittande:) Idag drog dom upp mig klockan 8;o Vi åt frukost och klädde på oss, sen bar det av till k-stad. Mysan och hennes mor köpte en varsen telefon. Fina saker!
Sen hem till mysan igen,dit kom hennes kusin och dess pojkvän. Deras hund nös på mig,haha..
Nu har jag precis käkat kina mat, gott! Sedan blir det en lugn kväll. Har inget o göra. Just nu lyssnar jag på en
gammal skiva jag hittade i hyllan.
Plus jag ska övertala mamma att hon ska ta ett abonnemang till mig så jag kan få en iphone! Hon säger att vi ska in och kolla vad dom säger. hoppas!! Jag vill verkligen ha en ny telefon, och särskilt den! Och jag vet,jag har bara haft min andra telefon i typ mindre än ett år. Men jag vill ha en iphone:d!
Och min älsklingsida har lagts ner;( ;( ;( ;( ;( hoppas den starta igen annars kommer jag vara deppig resten av mitt liv, RIP tankafett.com!
Jo,jag ska jobba i påsk, 5dagar:) perngar here we come!;d
Nej nu ska jag göra ngt åt min lördag. Kanske titta film, HA! ha det, puss;*

jag gillar dig(a



jag leker i camen(aa)


sundag..

söndag idag;d tråkigaste dagen på hela veckan..I fredags var jag och maja inne i stan och tränade på gymmet;) sjukt kul. Samtidigt var hedda &mysan typ ute o sprang inne i stan. De kom ju inte in på gymmet, 15 års gräns ju:P
Sedan stack vi in till stan och köpte godis och hyrde film, "I love you, Beth Cooper". Sedan stack vi hem här och kollade på filmen och käkade upp allt godis;) Bra film faktiskt(y) fast mysan pysan kunde inte sitta still!;D
Igår gjorde jag absolut inte ett skit, slapp dag med en massa OTH avsnitt. Säsong 7;) så blir väll o fortsätta idag:d
Imorgon ska jag nog in till stan igen med mysan,måste ju lämna filmen-.- Plus idag blir en massa plugg på tyska,kemi och moppekörkortet. Inte länge till juuh;)
Ha det så länge! <3


;d

kom nyss hem från stan. Tittade ögonen. Lite synfel på ena ögat, men mkt lite så slapp glasögon. Blir o in om ett år igen och kolla;d
Annars har jag gått i skolan idag. Rätt chill. Redovisade svenska, fick VG;D
Och jag brottades med helge och jag vann helt klart!
Nu kollar ja på fim "the storm" rätt så bra;) ingen läxa tills imon! gytt som tusan. Fredag redovisning(x
Ni får ha det gött! /Hänna

Jag har aldrig känt så här förr,inte för någon..


doooh

blev ju ett snabbt blogginlägg innan. Hemma nu från ett trevligt kalas! Go mat och trevligt sällskap.
Har inte något att lägga till direkt på det andra inlägget(x bara att jag köpte en ny skinnjacka i stan;d bikbok 499 cash!
Redigt granner. Men både mamma & syster tjatar om att den e för liten -.- men det är den INTE. Passar perfekt säger mina små vänner;d och jag tkr det själv ;)
Imorgon ska jag in och göra en synundersökning. Ett måste för mopedkörkortet. Sist sa dom jag såg som en hök;) Så det ska nog gå bra..
Torsdag ska jag in och kolla på Thomas Pettersson med mor,far,syster & fredrik. Ska bli najs!
Och på fredag ska jag inte göra ett skit! Säger jag nu ja;) men det lär bli något med brudarna:)
nej nu ska jag sova djuuupt. Är fruktansvärt trött efter en stressig dag. så hadet puss(L



Jag venne vad jag ska tycka,alla hatar dej och tkr du är ett svin medans jag tkr du är snygg,snäll och allmänt underbar. Herregud,jag vet du gör fel att ha kontakt med mig,men vem bryr sig. det är våra liv, det är vi som bestämmer. Låt detta bli något. Låt oss visa våran kärlek för omvärlden,låt oss vara oss själva.

tisdag!

tänkte bara blogga snabbt, ska lix på kalas om 5 min;p farmor fyller 75 bast!
I fredags sov jag hos maja,med hedda och mysan! Vi stack till fjälkinge o kollade innebandy,sedan hem till abbe o umgås. Mkt trevlig kväll;d vi somnade i soffan hos majabaja.
Lördags gjorde jag absolut ingenting;d och i söndags hälsade jag på nellie, kusinbarn. Söt tjej;d typ 5 veckor gammal;)
Igår var jag i stan med mysan & hedda;D Och idag har jag inte gjort ett skit(y)
plus jag har INGA läxor denna veckan,bara 2 redovisningar i skolan;o
Men nästa vecka då jävlar-.-
måste dra, puss!

seriöst...

nu är det såhär att jag BORDE plugga på provet som vi har på fredag men jag orkar inte..får göra det imon ist:D
Jag ska ta mopedkörkort 8-9april! WIIIIIE:D jag kommer faila-.-
Plus min MSN har blivit hackad så den skickar ut massa virusreklam. herregud..
Idag är det Greys Anatomy:) Och på lördag ska jag nog sova hos mysan:) vi ska vara barnvakt och kolla melodifestivalen;o haha!
Och jag har tappat bort jätteviktiga papper! Antingen ligger dom i skåpet,någonstans här hemma eller på golvet i skolan ngn fucking stans..Orkar verkligen inte leta. Hoppas på det bästa att dom ligger i skolan(y)
Annars kan jag gå och hänga mig direkt.
Juste..malin var här igår. Vi pratade och fotade en massa,en väldigt trevlig dag:)
Men hennes fyrhjuling cpa när hon skulle hem. Den körde typ 200m sen dog den. Så,så höll hon på hela vägen hem(x

Och jag kan säga att jag mår lite bättre! Men har fortfarande något som gör ont inom mig. Men jag fattar inte vad. Men jag har några förslag
. Mina vänner
. mopedkörkortet
. skolan
. kärleken
. att jag vill tillbaka till THAILAND!
något av det är det. Och det gör ONT,inte vanligt ont utan verkligen ONT. Jag mår dåligt med,asså typ sjuk. Kräkfärdig. Redo att bara släppa allt och försvinna. Aldrig mer komma tillbaka, inte till något. Så borde man inte känna?
Nej herregud. Försvinner inte ondheten så pallar jag inte mer. Men asså när jag är i skolan så mår jag som bäst. Men ligga här hemma tar kål på mig;( aja,tänk positiva tankar hanna!

jag måste berätta om varför jag älskar thailand ngt så sjukt mkt. För där kan man vara sig själv. Se ut hur som helst utan att bli stämplad som äcklig. Inte ha en massa dyra kläder. Dom tror man är över 20 bara man är typ 1.60m. Dom älskar verkligen en för den man är. Man tänker inte när man är där nere. Man bara lever och älskar livet. Och där är sååå sjukt varmt och sköööönt. Allt är billigt där;) Och killarna är romantiska och SÖTA! Herregud..thailand är det land jag älskar något överdrivet mycket. Ett land jag hade kunnat göra allt för. jag ska flytta dit,det kan jag lova er! <3

hörs snart förhoppningsvis. puss(L)




älsklingskamera;*


herregud..

måste skriva av mig,mår inget bra förtillfälligt;

är så fruktansvärt trött på DIG!
Försöker verkligen göra allt för att få din uppmärksamhet men antingen är du blind eller blåst?
vad är det jag gör fel? Vi bråkar fruktansvärt mkt och jag är trött på detta nu. Du skulle bara veta hur mkt jag tkr om dig.
Det gör ont i mig att veta att det aldrig kommer bli något mellan oss nu. Det gör ont att veta att du avskyr mig. Herregud..vad har jag gjort.?
Och saken är den,jag hade gjort allt för dig. Jag hade dödat för dig om det så hade behövts.

Jag intalade mig själv att ignorera dig. Att glömma allt som har hänt mellan oss,att glömma dig totalt. Men jag klarar det inte. Det gör ont att se dig med andra. Jag vill ha tillbaka dig nu. Jag vill att du ska älska mig.


fyfan..

boooooring

sitter just nu och pluggar. Har sjukt mycket.. Tyska x2,engelska,so x2. Något så fruktansvärt jobbigt!

Skola idag annars,gick väll bra. Kort dag(: men hade ett litet bråk med en viss person,äckel!
Men bussen hem var dryyyg. Min vanliga busschafför var sjuk så fick åka en annan buss med 100 andra pers. Jag bodde närmast skolan av alla men fick ändå hoppa av SIST? Tar 10min o cykla,50min med buss;o herregud..

Mysan sov hos mig i fredags. Var först inne och hämtade min kamera som jag köpt. Systemkamera;)
Sedan kom mysan och maja,vi stack och kollade på hockey. Helge spelade, förlorade med 7-6;( Sedan sov ju mysan här så vi fotoade båda dagarna;d bilderna finner ni på facebook;d
I lördags kom syster hit och provade kameran,och söndagen blev en sova/slappa dag.
Plus idag hade jag engelskaprov. Orkade verkligen inte lägga energi på det så förvånar mig inte om jag bara får G.
Och idag fick jag tillbaka matteprovet. 31/33;d 32 var MVG-.-
Mamma ringde till trafikskolan så jag ska snart ta mopedkörkort! Ska bara välja vilka 2dagar jag ska göra det. Ska prata ihop mig med maja så vi tar det samtidigt. Men as komplicerat för jag ska köra upp i Osby i 2 dagar och sedan skriver jag upp inne i stan. Varför inte på samma ställe;o?
Men sjukt glad nu! Hoppas nu bara jag klarar det(y)
Och jag kom på nyss att jag saknar Thailand sjukt mkt. Saknar allt folk och värmen! Herregud vad jag är trött på snön och minusgraderna.
Nej nu MÅSTE jag plugga. Hadet!




RSS 2.0