unknown,

klockan är mycket och jag borde sova men känner absolut ingen trötthet i mig. Har egentligen inget vettigt att säga.. btw; jag beställde en kanon fin lila klänning från ellos. Tänkte ha den på min konfirmation. Hoppas den bara passar. Och nu ska jag bara in till stan för att hitta ett par högklackade skor. Jag behöver dom till studenten,konfirmationen och dopet. shit..

Just förtillfälligt mår jag helt okej. Mina nära och kära lever och mår bra! Inget hemskt har hänt i min närhet. Skolan går alldeles utmärkt. Mina vänner är underbara och jag älskar dom fruktansvärt mycket. Älskar är ett starkt ord och jag känner verkligen att jag kan säga det om dom. Jag älskar er. Mina lediga stunder fungerar bra. Det finns inget som tynger mig, ingen ångest. Jag har börjat tänka positiva tankar isället för negativa och det hjälper kanon bra. Hade suttit perfekt med en mysig kille som älskar mig för den jag är men jag lovar, jag kommer hitta den killen någon dag. Jag får bara vänta.
Snart ska jag börja jobba och det känns faktiskt riktigt bra. Jag mår bra på min arbetsplats och där försvinner de få funderingar jag har. De är som om hjärnan stänger av för en minut och bara fokuserar på arbetet där nere. Jag känner även att denna sommaren kommer bli bra. Fast jobbet tar stor del av mitt sommarlov så vet jag att jag kommer hinna med massa annat skoj.

Det finns en viss pojke. Han är vacker och underbar. Men jag vet inte hur jag ska göra för att vinna hans hjärta. Hans hjärta av guld. Hans guldiga hjärta v

jag ska inte ha banden på klänningen:)



I want you close honey

söndag,söndag,söndag och åter igen söndag. Veckans sämsta dag! Varför finns söndagar?
Gick upp väldigt sent idag, eller mamma väckte mit halv ett, rättare sagt. Gick upp o käkade frukost. Sen gjorde jag vid mig, sedan bar det ner till Åhus för att fira morsdag. Åkte ner till Pråmen och käkade en fantastisk tårta med underbara jordgubbar på. Plus en glass vid sidan om. Mums:)
 Det var väldigt mycket folk där nere så vi åkte hem efter ungefär 2 timmar. Hemma blev det bara att slappa!
Imorgon är det friidrottsdag. Jag är inte ett fan av sådana dagar. Kommer vara värdelös i alla grenar. Särskilt 400 m. Jag tror mer att My & jag kommer jogga sist. Fast det är inte mer än rätt;)
Efter det måste jag hem och plugga för jag har ett enormt tyska prov på tisdag. Inget man ser framemot.

Måste även meddela att jag var ju i stan med storasyster igår. Köpte ett par kalashoser som SKA hålla denna gången. Annars vet jag inte vad jag gör! Köpte även "Dove, summer glow". Smörjde in mig med den idag och jag har redan börjat se framsteg. Ni som inte vet vad det är; en kräm som man smörjer in sig med varje dag så bygger den upp en ljus sommarbränna. Fast jag ska bli neger! I promise.

Nu är det inte många dagar kvar i skolan. Denna vecka har vi mycket plugg men nästa är en väldigt slapp vecka. Städa och en massa aktiviteter. Tiden går så fort! Jag kommer ihåg när jag skulle börja nollan. Bästa dagen i mitt liv, och nu..nu ska jag börja nionde klass efter sommaren. Sista året på skolan. Skolan som jag har spenderat VÄLDIGT mycket tid på. Skolan där jag gått i 10 år. Och bara tanken att få splittras ifrån mina klasskompisar. Att splittras ifrån mina bästa vänner. Det gör ont!
De få personer jag gått med i 10 år, dom ska jag bara säga hejdå till och sen kommer vi nästan aldrig ses igen.Men jag får tänka positivt. Det är ett helt år till:) men ändå?!

I love you, man.

You and me. Not here and not now. not now or forever. never!

Fy och fan,du är en riktigt bra kille, hur fan kan du falla för en sådan äcklig och idiotisk brud?

löööördag

tja! vaknade sent idag, syster kom hit o vi drog in till stan:) letade klänning till nellies dop nästa helg men hittade inte ett skit, panik?! efter det tog vi en glass! efter stan stack vi hem till hennes nya lägenhet för att kolla en sak, sedan direkt till eko för att köpa present till mami, blev en blomma.
kom hem, stack till nilsson & abbe. Va där i 10min sen drog jag hem till my. dit kom maja. vi 3 mötte alle vid e22an. vi körde och mötte jonte. Vi alla stack hem till mig. tittade melodifestivalen och spelade buzz. riktigt mysigt:) alle & ante var dom sista kvar, de stack vid halv ett. Nu ska jag käka en macka sedan sova. Ska fira morsdag imon.
igår skulle jag åkt till maja för att träffa hon och massa andra personer men klockan blev mycket och det spöregnade. plus mamma vägrade skjutsa mig-.- så jag är hemskt ledsen!
nej sov gott, puss!

over and out

prao veckan är slut nu:) har varit riktigt kul och trevligt. skönt med att komma ifrån skolan:)
idag skulle jag kört hem till my efter jobbet men klockan blev typ 10 och det spöregnade & blixtrade så jag sket idet:) får åka hem till henne imon.
nu sitter jag och tittar tv med mamma,pappa och syster. kollar på ngn komedi film. riktigt rolig:D
har inte mkt mer o säga, mer än att jag mår bra och allt rullar på puss!

det är spänt,man ser det på långt håll. men jag orkar inte kämpa, jag försöker, tro mig men jag får inget gensvar. jag skiter i detta nu, du får komma till mig. jag mår bra utan dig för du gjorde mig bara ledsen, jag ger upp..

pråmen

tja!
har inte möt o säga. bara att i söndags var det fete gudstjänst. Var hos syster innan,kollade på henne nya lägenhet. fin,men behövs göras vid. De håller på för fulla muggar.
hela denna veckan är det praktik. är på pråmen. fast är i köket istället för glassen. har inte varit så mycket dessa 2 dagar. men imorgon har de beställning på typ 200 pers eller nått. ska bli kul att ha något o göra. och igår kväll körde jag hem till nilsson.
nu har jag precis ätit mat. ska kolla på film. idag har det varit ett riktigt skitväder. blåst,regn och kallt. shit bara ge oss sommar för tusan! men aja, over and out

timbuktu - the botten is nådd

Jag vakna med huvudvärk och sten i mitt bröst
Jag vet ingen tröst, jag måste sluta be till min törst
För det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt


men det som inte dödar mig gör mig starkare ju.

A.


fiest

hellu!
min helg har varit underbar:D den är inte slut än men dessa 2 dagarna har varit kanon bra!
fredags var det fest hos sara.började med att maja & hedda kom hit här vid 8 tiden. Vi körde direkt till sara. Där var inte så jätte mycket folk. Började komma as mkt runt 10 tiden. Och runt elva var vi nog 60 pers eller nått. Jag kan inte mer än säga att det var lovely! Vi fick uppleva sjuka saker. Vi körde hem runt 12 tiden. Efter vi kört halva vägen dör majas moppe. Så vi sitter mitt ute i vanneberga och väntar. Mörkt och dimmigt men skönt o ligga på asfalten. Majas pappa kommer o tankar den, och sen kör vi vidare. Maja skjutsar hem hedda hit och vi 2 sover här. Maja skulle ha match dagen efter. Vi går in och lägger oss o somnar snabbt.
Idag vaknade vi runt 12 tiden. Gick upp o käkade frukost, sen solade vi hela dagen. Plus lite vattenkrig. Jag har bränt mig som fan på ryggen ;(
På kvällen körde jag till dinos där en massa folk var. De satt o retade mig för en massa random saker och sen snackade vi om festen dagen innan. HAHA säger jag bara! Sen drog vi oss vidare hem till abbe för o kolla CL-final. Det kom även fler folk till honom så vi var nog 15 pers. Inter vann!! Efter matchen gjorde vi en massa random saker hemma hos honom. Maja & jag drog hem vid halv tolv för hon var trött efter en dags fotbolls spelande. Nu ligger jag här och ska strax sova. Imorgon ska jag sova ut sen ska jag på gustjänst. Kanske träffar maja & my för att bada i kiaby. Får se;) ha det gott och sov bra! hehe:d <3




hilvide

DET ÄR SJUKT FUCKING VARMT PÅ MITT RUM! JAG HÅLLER PÅ O DÖR. ALLT ÄR SKIT KLIBBIGT.HILVIDI

idag har jag suttit hela dagen ute i solen. Riktigt fint väder må jag säga. Sugen på shorts imon men jag ska köra till skolan så det lär ju bli kallt som fasiken. Kanske man packar ner dom i väskan? smart hanna!

btw;tagga fest imon, och växjö blev inställt pga att maja skulle spela match. men en annan gång hoppas vi på:)
nu ska jag spela bubble shooter sen ska jag sova, puss!





we are young.we are strong.

haha jag kan inte hålla mig borta från bloggandet. Lite som en drog.
Har just ätit en lätt måltid med mamma,pappa och syster. Sitter här uppe nu och gör lite behov. Sen ska jag ner och umgås med min familj. Länge sen man så syster min.
min helg är fullspäckad och det gillar vi men den kommer bli stressig.
fredag - fest(tagga!!) och kanske sova över med flickorna
lördag - åka till växjö och bada
söndag - gustjänst med konfan.

fullspäckad och jag njuter. Äntligen lite tid att inte tänka. Jag behöver ha full rulle för att inte må sämst. Jag behöver ICKE betänketid. Då jag mår galant:)
btw;inga läxor på typ en vecka,fatta gytt!

nu ska jag dra mig ner.ha det så kanske jag återkommer snart.

det gör ont att se dig med andra,det gör ont fast det inte borde. det gör ont.


örk

tänkte bara meddela er att jag ska dra ner på bloggandet, orkar inte det förtillfälligt. det som händer i mitt liv händer i MITT liv ingen annans. men jag mår bra,det blir bättre o bättre men även sämre o sämre. Kanske sticker jag in huvudet här någon gång för o meddela er att livet leker. Ni får ha det, puss(L)

du är min vän.har hittat en annan.mycket bättre person. puss.

because its you and me. not forever. but here and now. great.


bollen är inne i spelet o vi njuter.



here we come!

haj!
igår var det stan med maja & hedda. Köpte en klänning till skolavslutningen och 2 par kalashoser(y) åkte med bussen hem runt halv 6. När jag kom hem skulle mamma & pappa iväg på fest så hann träffa dom i cirka 5 sec eller nått. Gjorde vid mig sen körde jag hem till maja. Dit kom hedda. Dom 2 gjorde vid sig sen körde vi hem till nilsson där abbe även var. Ante kom lite senare. Vi 6 körde hem till abbe. Var där en jätte liten stund. Sen körde vi till china town. Hängde där lite (h) sen körde vi hem till mig. Förutom abbe,han stack hem.. Hämtade lite kläder o så hemma hos mig. Klockan var då lite över elva. efter det skjutsade vi hem nilsson och ante körde hem till sig.Sen drog maja, jag och hedda hem till maja och sov där. Idag vaknade vi runt halv elva. Tittade på film och latade oss. Alla 3 somnade om runt 12 och sov till ett. Sen åt vi mat och latade oss ännu mer:D körde hem runt 2 tiden:) nu ligger jag här nyduschad. Ska snart läsa min bok eller titta på en film. Är rejält trött. Ikväll blir nog en hemma kväll. Orkar inte göra ett skit:) puss!

hey, soul sister v 

växjö here we come bitches!

vi har bollen men frågan är vad vi ska göra med den. Vi vill inte släppa den, vi vill bygga upp det som var förrut. Men inget kan bli som då.. vi hoppas på att du har förändrats. Det enda vi väntar på är ett stort förlåt som kommer direkt från hjärtat, när kommer det?



        
kanske inte bästa bilden, men vafan!

alle & kasper

hej!
idag var det skola,svagt dryyg dag. Stack hem direkt efter skolan för var vrålhungrig och kissnödig(a)
väl hemma slappade jag och gjorde milkshake med mamma:D
runt 6 tiden skickar nilsson sms om jag vill komma till han där alle också var. Körde dit och vi latade oss framför tvn. Nilsson spelade Codd(stavning?!) sjukt rälig. Jag och alle låg mest bredvid och kollade.
Nu har jag precis kommit hem. Ska kolla lite på ett papper vi har tills imon sen ska jag ner och kolla "the mentalist" eller spela tv-spel.
Imorgon ska jag in till stan med maja & hedda. Men jag har lite ångest om jag ska köra till skolan eller inte. För när vi ska till stan så måste jag parkera vid shell och låsa och så. Men varfan ska jag göra av hjälmen. Den får inte ner under sadlen. Så antingen får jag bära på den istan (pallar jag verkligen inte!) eller får jag försöka låsa fast den tillsammans med hänglåset. Fan vilken bra idé hanna! det ska jag göra. Så där var det klart. No more ångest.
btw; mitt fina skrivbord som jag köpte på ikea som jag skulle ha till att sitta o göra läxorna på och ha min data på. Den är mer till avlastningsbord. ALLA mina kläder slänger jag där. Plus jag sitter fortfarande i sängen och på golvet o gör mina läxor. hehe(a) fy på hanna:D
även imorgon hoppas vi på en grillkväll. Måste skrapa ihop lite personer. Tagga!
nu ska jag ner och göra det jag ska göra, bye!

mina känslor är starka för dig, men ändå sitter jag och tänker på en annan. En mycket bättre person som tycker om mig för den jag är. Han är snäll och omtänksam. Något som du aldrig har varit eller kommer att vara. Han är en så mycket bättre person, ändå finns du där och stör mig, försvinn ur mitt liv min kära v



                   seriöse!


lille vän.

god kväll:)
idag var det skola,slutade tidigt. Rätt så jobbig dag. Pysikiskt. efter skolan körde jag och tankade med maja. Det gick som det gick; hälften utanför.
Efter det körde vi hem till maja för att sen köra vidare till kiaby sjön för att sitta och ha det mysigt i solen. Vi var där bara en liten stund för vi tänkte köra vidare hem till hedda, men maja skulle in till stan och jobba tydligen som hon hade glömt;) Sen körde jag hem för o spela tv-spel och plugga(a)
nu ligger jag här och ska strax sova. Kollade CSI med mamma nyss, ett av mina favorit program. Mord,mord och återigen mord.
Imorgon ska jag upp tidigt för jag behöver verkligen duscha. Mitt hår är flottigt och det luktar bara avgaser som min kära moped spottar ut. Mitt hår suger verkligen upp all avgas. As tradigt.
på onsdag blir det nog att sticka in till stan med maja & hedda. Måste ha klänningar till skolavslutningen och konfan;d och idag fick jag ett brev om att mitt körkort har kommit. Mamma säger att vi ska sticka in på fredag men jag vill hämta det så snabbt som möjligt:D

Btw; jag fick världens kommentar i helgen. "du vet att du är den enda tjejen i klassen som lyssnar på samma musik som killarna"
ja vadådå. Jag kanske är tjejen som hellre dunkar slipknot och bankar huet i väggen än sitter o lyssnar på justin bieber och fantiserar om ett bröllop med honom. Jag gillar hård rock. Jag njuter av sån musik. Låt mig göra det!:)

slipknot - psychosocial v



                                                            haha vi är sööööööda!


suntag:)

men tjäna!
idag asade pappa upp mig tidigt för jag skulle till kyrkan. Gustjänsten tog en jävla tid. Typ en timme och tio min. Dop och sånt skit. Efter jag kommit hem käkade jag frukost och började kolla på en sjukt dålig film "the comebacks". Sen ringde nilsson så jag körde hem till honom där även lindhe va. Vi 3 stack till eko. Killarna käkade glass och köpte kakor och snacks,haha. Körde hem runt 7 för att äta mat.
Nu har jag suttit och spelat tv-spel i 2 timmar (h) och nu ska jag strax börja titta på iron man. Sen ska lilla hanna sova för hon är dödstrött.
Imon blir det skola,får se vad som händer efter. Vad som är gött är att vi bara går 3 dagar denna veckan. Det planeras en liten grillkväll på onsdag. Jag är taggad! Men var,hur, när och vilka?
seya!


Can hold my breath, only for a little while
Until reality starts sinking in
Once again, I'm settling for second best
Turn the pages and skip to the end, to where I swore that I would try
Since the last time I crossed that line
In the back of my mind I know
v


fredag & lördag in my heart!

hello,dax för uppdatering ofc;d
i går var jag i skolan,chill dag(y) efter det var det direkt hem för att städa och käka mat. Runt halv 6 körde jag hem till maja. Där var jag en stund och käkade ännu mera mat. Sen försökte vi få igång hennes moppe. Tog ett tag sen gick det fanimej! Vi 2 körde ner till Kiaby och kollad kiaby - fjälkinge. Jag har aldrig frösit så mycket i hela mitt liv. Jag och maja körde hem igen för att värma oss och hämta hjälm till hedda. Vi körde sen tillbaka och kollade sista halvlek. Sedan körde vi 3 hem här och sov här. Det var meningen att vi skulle kolla film. Men vi somnade dirr:)
Maja väckte mig i morse och var jätte morgonpigg. Vi gick upp och kökade frukost. Sedan var det ett himla jobb att få igång hennes moppe igen men det gick! Jag stack till shell och köpte mjölk(a) ingen mjölk hemma för tusan!
Hem sen. Hann var hemma i en halvtimme sen körde jag hem till abbe där nilsson också va. Nilsson stack hem efter en timme så det var bara jag och abbe kvar. Vi stekte hamburgare och kollade tv. Efter en stund kom Malin och Ida. Vi kollade wallander:) Runt 6 kom Nilsson tillbaka. Då stack jag hem för att käka mat. Körde hem till abbe igen efteråt. Efter jag varit hos abbe en halvtimme så stack malin och ida hem. Så jag,abbe och nilsson stack till china town. RIKTIGT KALLT!
Där hängde vi,sen frös jag så mkt så vi stack tillbaka till abbe. Lira lite biljard och käkade mat. (dock inte jag,var mätt som en plätt). Måste bara säga att abbes pappa är steeeen skön(h) "var har du köpt din moppe? a-livs?" HAHAHAH.
Ja efter det stack vi tillbaka till china town. Väntade på lindhe som kom efter 20 år.
Vi 4a stack hem till han och spelade monopol. Hann inte spela klart för jag var tvungen att sticka hem, men hörde att nilsson vann. TUR:D
Nu ligger jag här. Ska snart sova för imorgon ska jag på gudstjänst i Trolle Ljungby halv elva -.- låt mig sova för tusan! Men positivt är att snart är det sommarlov,men för mig innebär det en massa jobbande. Lär ju va skolans vitaste till hösten;)
Mamma stack till Ullared idag med några vänninor. De skulle sova där inatt. trevligt för henne(y)
men vi hörs imon,god natt(Y) 


kallllllt

kungen hanna är!
idag körde jag till skolan för första gången. Redigt nice men kallt som tusan! Ska köra till skolan imon med;)
efter skolan ska jag sticka hem. Sen blir det nog att köra till maja,hedda kommer säkert dit. Sen får vi 3e tjejer hitta på ngt. Typ kolla fotbolls match sen sticka till fjälkinge och umgås med tards;) är taggad på o göra ngt:D
ialla fall,dagen har varit dryyyg. Massa tråkiga lektioner.
Efter skolan kom syster hit. Kan inte säga att jag umgicks med henne så mkt. Kollade film lix. Kick-ass. Askalas bra, men lite läskig faktiskt(a)
Men jag följde med henne till eko för att köpa flytt-kartonger. Sen körde vi till vanneberga för att kolla på hennes & fredriks nya lägenhet som dom ska flytta in i om 3 veckor. Fick se utsidan och det såg väll bra ut:D
nu ska jag strax..göra ingenting. Känner mig sjukt nere och trött. Så blir väll att sova. Min favoritsysselsättning:P
ha det fint,ta det lugnt i helgen puss(L)


:D

JAG KLARADE DET BITCHES!:D men tur var det. Fick 52 och kravgränsen var 52(a)
dagen började med jag stack till skolan. Hade en lektion,musik, sen stack vi till badhuset och livräddade. Han typ bada i en halvtimme sen fick jag sticka upp och stress ihjäl för pappa skulle komma dit runt halv 12. Mitt hår var jätte blött och jag skulle ju fotograferas till körkortet, kan ju bara säga att det blev ingen vacker bild;) men sånt är livet. Tänk positivt, jag ska bara ha det i 3år förhoppningsvis;)
Vi åkte till vägverket och jag skrev upp. Tog typ 30min. Jag höll på o pissa ner mig när jag gjorde det. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv.
Sen åkte jag tillbaka till skolan efteråt. Hann ha 5mins svenska och sen hade vi idrott. Ingen rolig lektion direkt (n)
Efter det var det direkt hem och sen körde jag hem till Majabaja. As läskigt i trafiken med alla bilar och att jag måste blinka o sånt skit. Plus den toppa 70km/h (a) asniiiiice!
Hann träffa henne i en halvtimme typ, sen skulle hon till stan. Efter det stack jag hem och sov. Var askalas trött.
Nu ska jag strax gå och tvätta av mitt smink,sen ska jag sova igen. Känner att min energi är på botten.

Plus, jag mår allmänt dåligt. Jag har mina dagar då jag mår som bäst,andra dagar jag mår som sämst. Och idag var en sån dag fast jag klarade körkortet. Känner mig illamående. Men kan inte fatta vad det är. Antingen är det en viss situation, en viss kille eller en av mina bästa vänner. Jag vill må bra, men jag vet inte hur jag ska göra..om någon ändå visste. Om ändå ngn kunde viska i mitt öra att så här ska du göra,så här ska det vara!

Imorgon ska jag köra till skolan med elna. Jag kommer säkert trilla eller nått. HAHA.

Plus mina föräldrar kan vara jobbiga. Dom tjatar om att jag inte får skjutsa,jag får inte låna ut mopeden till någon och jag får inte köra hem på middagsrasterna:O vad är deras problem. Jag kör hur fan jag än vill. Herregud..

Idon´t wanna be in love. <3


nervös..

shit vad jag är nervös inför imon. TÄNK OM JAG INTE KLARAR DET? jag har inte lust att göra om det en gång till..men jag får göra mitt bästa, men det värsta är väll ändå att jag FÖRST ska till skolan och sitta där o ha magont-.- i alla fall, imorgon ska vi åka in o bada med skolan. Det bästa jag vet:D nooot, sen kommer pappa o hämtar mig där vid halv tolv. Sen sticker vi till vägverket och tar foto och sånt mög. Sen blir det o göra provet 12:20..helvete,jag vill inte ens tänka på saken.
MAJA KLARADE PROVET IDAG FÖRRESTEN!:) grattis vännen:)
idag har jag gått i skolan,pluggat och nötat framför datorn. Min dag har även bestått av deppig musik och en heeeel del tänkande. För mycket tänkande,min hjärna spricker snart. Det finns en situation jag måste lösa,annars kan jag inte få ro i mitt liv. Det tar kål på mig sakta.
I och med jag inte käkar så mycket så har jag noll energi,jag är alltid törstig och jag somnar nästan överallt. herregud..
Nu ska jag i allafall sticka o bajsa, sen ska jag plugga som en häst på mopedkörkortet. ha det fint(L)
 
jag älskar dig

montag

hello;d
sitter här och ska strax börja plugga.
Nilsson och Alle kom hit en sväng innan,sen cyklade vi 3 hem till nilsson. Där chillade vi och kollade tv. Sen kom även abbe. Vi 4a latade oss som fan. De skulle träna vid kvart i sex så stack hem(y) jävulskt trevligt:)
skolan var chill idag,slutade tidigt så det var gött!
som sagt nu ska jag plugga på engelskan och sen på moppekörkortet. Onsdag gäller det! Om jag failar kommer jag börja storböla på vägverket..jag vill verkligen ha körkortet NU! och nu ska jag intala mig att jag kommer klara det:d

den kommentaren sved ditt svin! 



glass i stora lass!

nu har jag precis duschat efter en dags jobbande. Där var en ny kille, jakob som jag jobbade med. Han var jätte trevlig!  Där har varit mycket folk idag. Det blev låååånga köer. Roligare att ha ngt att göra än att bara stå där och hänga.
Jag var i kyrkan innan,säger bara akward moment. Plus det var kalastråkigt! Somnade nästan för tusan..
Nu ska jag ta tag i mitt liv och börja plugga på lite skolarbete och körkortet ofc. Jag bara MÅSTE klara det.
Imorgon blir det skolan,sen ska jag hem och fortsätta plugga. Det enda i min hjärna är plugg,plugg och återigen plugg. Det är ju helt sjukt egentligen!

sen är det en liten grej till..jag har typ "slutat" äta. På 72 timmar har jag käkat lite potatis mos och lite kötbullar och räkor. Jag menar,vad är fel på mig! Hade det varit vanligt så hade jag fan käkat 10 gånger redan. Och nej, det är inte början på anorexia. Jag har alltid hatat dom små, tunna kräken, så jag tänker inte bli en av dom! Men det kanske är ångest, det kan ju vara att jag tänker för mycket. Jag tänker en massa på plugg,mitt körkort och det som hände i fredags. Jag orkar verrkligen inte bry mig. Jag får väll sluta äta då, mig kvittar det..


helgen var awesome;d

rubriken talar för sig!
nu är det så här att min helg har varit helt underbar!
igår;började med stack hem till my och var där. Maja och hedda var där. Sen cyklade vi 4 till nymö och kollade på deras bål i cirka 20 sec. Där mötte vi katja. Vi 5 cyklade till abbe. Där var det fest:) katja och my försvann, fråga mig inte var dom tog vägen? jag hade det kul i alla fall. Mamma hämtade mig på kvällen för orkade verkligen inte cykla hem;)
idag; började med jobb klockan 11;o maja jobbade med mig;d gick alldeles utmärkt:) jobbade enda tills kvart i nio. Sen skjutsade mamma hem mig. Bytte om på en minut sen cyklade jag till viby. Där träffade jag malin,abbe och kabbe:d vi cyklade hem till abbe och var där en stund. Sen cyklade jag hem:)
imorgon; ska jag upp tidigt för ska till kyrkan-.- sen ska jag jobba. och sen MÅSTE jag hem och plugga. Så imorgon blir en sinnessjukt jobbig dag;)
asså om jag inte har gått ner minst 20kilo denna helg så vet jag inte vad som är fel på mig. Har aldrig i hela mitt liv cyklat såååå långt som jag har gjort. Och alla dessa vindar. Jag har svettats och flåsat något så fruktansvärt. Men skööönt har det varit med friskluft. hehe. puss!

btw! jag har käkat 5 kötbullar och lite potatismos på 48 timmar! vad är mitt problem,jag som brukar käka som en häst. Jag är varken hungrig eller mår illa. Har bara ingen ork att äta. Shit!


livet är ett stort frågetecken. Det finns stunder jag absolut älskar och stunder jag absolut hatar. Nu har jag en stor fråga som angår mitt liv. Men jag har inget svar. Om jag borde dra mig tillbaka eller om jag borde falla på knä. Det är så svårt. Jag har ingen talan i detta,jag vill bara att det ska försvinna. jag mår inte bra..
jag har alltid försökt vara den du behöver,alltid varit snäll men allt går bara utför, jag vill att du ska veta jag finns här ändå.


RSS 2.0