...

jag orkar inte skriva mkt för jag är reeeedigt trött..
Idag var jag på eko och handlade. Blev typ smått som schampoo,balsam & solkräm m.m
Sen hem och packa det mesta. Bara lite kvar. Skulle ha pluggat men hade ingen ork;p
Blir väll att göra det imon:)
Sen så har jag tittat på början på 2012- Har sett den innan men den är så sjukt bra så ville se om den, men jag hann bara till början.
Nej nu ska jag sova, godnatt! <3


myysan & hedda

idag var det skola..hemkunskap, jag & fille sög!
Efter skolan stack jag hem till mysan med hedda. Fikade o så där..Gick hem till Linnea och kollade deras valp:)
Sen kom våran fader o hämtade oss 3 sen stack vi till Dinos och hämtade tjockemat (pizza)
Hem här o kränga sen stack hedda hem efter 10min(x
Mysan stannade längre. Vi kollade American pie naked mile och början på beta house. HAHA
Hon stack nyss hem.
Imorgon ska jag till Eko och inhandla lite grejer till resan. Sen ska jag packa mer. Packade lite igår, men har mkt kvar..
Sen ska jag plugga och SOVA!
Nej nu ska jag nog kolla film sen ska jag vila ögonlocken. Puss!


:)

skolan idag. Förvånad? nej;p. Typ alla lärare var sjuka så vikarie hela dagen;) GÖTT!
Kom hem och har pluggat hela dagen. Inte kuuuul.
Laddade hem "Videora ipod converter" så jag kan lägga in filmer på ipoden till flygresan. Nu är det bara att ladda hem låtar och lägga in dom också. Sen är jag klar;) nooot. Lovade mig själv att ta fram resväskan o börja packa. Men jag har bara tagit fram den. Inte mer(x är trött!
Imorgon kanske jag ska in till stan med mina tjejor och äta middag. Sista saken vi gör tillsammans innan jag drar för de andra dagarna, till torsdag behöver jag inhandla saker och packa och plugga. Känns som om jag har mkt på schemat;) Inte mer än rätt!
Asså jag mår sjuktbra för tillfälligt! men det är ngt som tynger mig. Jag vet inte vad! Sådant stör mig något så fruktansvärt. Det har inte med plugget o göra för där är jag snart klar, det är inte mina vänner för dom är underbara(L) det är inte resan för den ser jag framemot. Det kanske är att jag ska lämna skolan,kompisarna,huset och DATAN i hela 3 veckor! Det kanske är det som får mig att må dåligt. Och killen jag tycker om, han kan jag inte hålla ögonen på så han kommer ragga satan när jag är borta. nej fyfan! man kanske ska stanna hemma? :/
dessa tankar går jag igenom varje dag..nej fyfan..
nu måste jag dra, ska börja packa LOVAR:D pussen(L)

träning:)

hej! idag var det först skola. Helt okej, fast idrotten var tråkig, intervaller-.-
rätt så mycket vikarie idag. Karin var sjukt;) Blev dock klar med matten idag! Redigt skönt. Bara 8dagar kvar..
Efter skolan stack jag,mysan och maja till stan i snöstorm. KALLT. Vi hoppade av vid friskit & svettis. Bokade cyklar till spinningen. Åkte sedan med Babbsan till stan och åt. Sen bussen ut till friskis & svettis igen..60 minuters pass och jag var stendöd. Det var det jobbigaste jag varit med om. Medel också.. och jag är den mest otränade av alla på jorden. Men skönt med lite träning. Blir nog något annat nästa vecka;) Träna lite innan man drar:)
Imorgon ska jag börja packa. Sen måste jag plugga också som jag gör för tillfäligt. Tog en liiiiten paus. Tråkigt med Amerikanska revolutionen.
Nej nu ska jag fortsätta. Hadet! <3

Jag tror jag är förälskad<3




tjo!

Igår var Elna här efter skolan(: vi satt och pratade mest, mkt trevligt.
Idag fyller jag 15år:D imorse blev det frukost på sängen och paket. Härligt! I skolan grattade många mig och de sjöng på tyska(x sött.
Nu sitter jag här och har kalas. Gästerna sitter i storarummet och jag i tvrummet och bloggar. Normalt?
Men jag fick:
.DVD-spelare
.2 tavlor
.2600kr
.4 solglasögon
.3 klockor
.ipodladdare
.skydd till ipoden


redigt nice måste jag säga:) tack allihopa:D Plus abbe kom till skolan idag. Vilken töffe:) och jag måste säga en viktig sak: SNART THAILAND FUCKERS!
Nej nu ska jag in till gästerna, ni får ha det bra. puss! <3

Jag mår inte bra..


bowling

Kom hem från mysan för typ 2timmar sen. Vi hade redigt kul igår. Började med att jag stack hem till mysan runt 5 och där umgicks hon och jag. Sen kom Majas pappa och hämtade oss. Maja och Hedda var då också med. Sen åkte vi in till stan och träffade killarna på bowlingen. Abbe hängde aldrig med..Så vi blev 7 man(:
Jag vann dock över tjejerna. Efteråt åkte vi hem till Jonathan. Åkte med hans pappa:D Där var vi ett tag typ till halv tolv..Sen stack vi till mysan. Sov där:) Och nu är jag hemma och pluggar satan. Alltid tråkigt. Plus jag fyller år i övermorgon!!:D
Nej nu står min kära mor och tjatar på mig om läxorna. Så nu ska jag skriva min so uppsats -.- hadet! <3


soooova

ska gå och lägga mig nu(:
idag har jag varit i skolan, inget ovanligt.
Efter skolan hämtade min kära fader mig och vi drog till stan där vi träffade mor och syster. Provade redigt många bikinisar, hittade två skit snygga. Ena var helsvart och den andra svart med döskallar på och gröna band lite överallt. Nice! Nu kan jag äntligen åka iväg och ha något att bada i:P
Imorgon blir det då bowling, men nu ska inte alle med,istället ska nog abbe med(:
Och imorgon ska jag plugga som en häst! Har massor att göra men har ingen ork till det..
Nej godnatt på er! <3


;D

har inte skrivit sen typ i måndags;o dålig på att uppdatera.. i alla fall har jag gått i skolan som vanligt och pluggat som in i...Syster var och hälsade på här hemma igår. Hon "försökte" hjälpa mig med pluggandet. Kom även på att jag inte har några bikinisar tills thailand;o så ska in till stan med mamma och syster imon efter skolan:)
Nyss har jag pluggat svenska i 3 timmar..ordklasser som jag verkligen hatar! menmen, man tar det med en nypa salt(x på lördag blir det bowling med mysan,hedda,maja,svensson,dea,jonte och alle. Ingen aning om hur vi tar oss dit. Efteråt ska jag sova hos mysan:) Jag ska även till min morbrors plastdotters examen. Kaffe&kaka! Plus jag fyller år om exakt 5 dagar och vi sticker om exakt 14 dagar!
Nej, nu ska jag ta och klä på mig mina mjukiskläder och bädda ner mig i sängen med tv:n på! puss! <3



Zzzzzz

tänkte bara säga godnatt! Tänkte gå och lägga mig efter ca 8 timmars pluggande-.- fick ju allt idag när jag hade träff med lärarna. Det mesta funkar, är bara matten och no:n som jag inte fattar ett SKIT på...
Inte mina bästa sidor direkt. Mormor ringde idag också! Hon sa att hon längtade efter oss. Hon ville vi skulle komma ner till Thiland NU. Jatack;D
Annars har det varit chill i plugget. Inget märkvärdigt som har hänt. Bara att mysan KANSKE ska byta till våran klass, (y) det gillar vi!
Nej nu ska jag ta och krypa ner i min säng och läsa lite om atomer;) ha det <3

kyrka

var nyss på gudstjänst med konfan, inget man kan hurra för. Och mysan var inte LITE jobbig-.- armbågar mig och niper mig ca 50min av en timme. Arggggh!
Mamma köpte en ny mascara till mig. Säkert bra:)
Igår åkte jag hem till Maja,där mysan var,hedda kom sent:D Sen kom Nilsson,Alle,Henke och Sara. Vi hade en myskväll med kortspel och film.Tack för igår:D
Nu blir det musik och en tråksöndag. Imon är det skola. Möte med lärarna och sen hem och plugga!
Skriver mer ikv, puss! <3






lördag(:

idag är dt lördag:D väcktes av att mysan ringde till mig runt elva tiden och undrade var man kan ta hål i öronen i stan. Klipp o kryll FTW!
Annars har jag bara tagit det lungt idag;D har inte ens klätt på mig,så ska göra det snart för sen ska jag träffa maja,hedda och mysan. Dom kommer troligtvis hit. Jag har även läst ut Oliver Twist boken och skrivit om den som min svenska lärare tvingade mig att göra;) Faktiskt ganska bra. Men svårt att skriva om i och med den är så rörig.
Imorgon ska jag på gudstjänst och sen träff med konfan -.- tur hedda & mysan ska med:D
nej nu ska jag duscha vi ses! <3


syster..

skolan idag då. Gött med fredag nuuu:D Syster stack nyss. Hon sminkade och fixade mitt hår. Inte för jag ska någonstans men det var skoj:D Nu ikväll blir det tv med massa kakiga grejer. Blir väll att se en film(:

Imorgon ska jag nog umgås med maja,hedda och mysan, stort hjärta till dom<3

På måndag ska jag stanna i skolan för att ha samtal med lärarna om läxor och sådant(: skönt o veta vad man missar och ska göra. Annars får jag ångest!

Nej nu ska jag kolla tv. Ha det! <3


trötttttttttttt

kommit hem från skolan typ nyss, tråkig dag:(( måste egentligen soooova men ska plugga..

syster har sovit här i 2 dagar. Åkte hem idag, så har blivit lite mys med familjen(:

idag hade vi "prov" gick nog bra(:

Mysan fyller 14 idag! Stort grattis till henne!:D

har ångest och känner mig deppig, fråga mig inte varför;o

orkar inte skriva mer:(( skriver kanske imon(: puss(L)



vanlig dag..

först skolan idag, helt okej men tråkiga lektioner som vanligt;) fick reda på nästan alla läxor och sådant skit som jag ska göra innan Thailand. Reeedigt mkt men ska nog fixa det! Har redan börjat på någon engelska uppsats som jag ska skriva. Går framåt;) Idag fick jag även reda på att uppsatsen vi ska skriva i skolan på torsdag ska vara MINST 2 sidor lång och jag förstår absolut INGENTING!? herreguuuud...
Ska även läsa en bok innan jag sticker som jag ska skriva en återberättelse om, Oliver twist -.- hatar att läsa gamla böcker. Om ni även vill veta så har jag satans ont i min hals:(( Lever på halstabletter.

Kollade på Paradise Hotel igår. Dom är sååå sjukt löjliga. Men jag älskar programmet ändå! Orkar inte se att Fransesca är back on track(; Tkr ändå att Jackie är coolast:D

Imorgon ska vi ha utegympa!? Jag hoppas verkligen att våran idrottslärare skämtade, det är ju sviiin kallt ute. Jag vägrar!

Nej nu ska jag fortsätta på min engelska uppsats, men först ska jag springa ner och hämta fler halstabletter:D hadet! <3



 


härliiiigt;D

mysan stack nyss hem från en underbar eftermiddag(: hon kollade in mitt rum och sen spelade vi roliga sällskapsspel, plus vi provade massa kläder och var flummiga. Behövdes en sådan dag(:

var ju i skolan idag, gick väll bra i och med det var kort dag. Vi ska skriva någon konstig uppgift i skolan om maten och hur det funkar i kroppen när vi äter. Så måste läsa på om det snart, om jag orkar:D

det började 2 randooom typer i min klass/parallell klass(: Verkar chilla.  Nej nu ska jag antingen läsa på om mat skiten eller läsa boken, Tillsammans, hörs! <3



tänkte bara

säga godnatt, för detta är sista inlägget jag skriver innan jag kryper ner i min kalla bädd för att vänta in en måndag med skola och tråkiga lektioner(: får väll se hur det blir att få gå upp halv 7 varje dag denna veckan, redigt trögt kommer det gå! plus jag kollade aldrig på dom 2 andra filmerna, har varit så rastlös så har sprungit runt i huset och varit allmänt störd;D men hörs imon, godnatt! <3

söndags tråk!

har precis tittat klart på sagan om ringen. Sjukt bra! Får kolla på dom andra 2 idag för mysan kunde inte komma:/ menmen, sista dagen att vara "ledig" så den får spenderas i min säng:D

Hade en liten pratstund med mysan igår om allt som händer eller som jag tänker på och det var riktigt skönt att få ut allt samt få in ord från henne som värmer, dom behövde jag verkligen nu(: så tack mysan! (L)
nej nu ska jag städa och klä på mig! hörs!



Am I loud and clear, or am I breaking up?
Am I still your charm, or am I just bad luck?
Are we getting closer, or are we just getting more lost?

I'll show you mine if you show me yours first
Let's compare scars, I'll tell you whose is worse
Let's unwrite these pages and replace them with our own words

We live on front porches and swing life away,
We get by just fine here on minimum wage
If love is a labor I'll slave till the end,
I won't cross these streets until you hold my hand

I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees grow

I've got some friends, some that I hardly know
But we've had some times, I wouldn't trade for the world
We chase these days down with talks of the places that we will go



mys i soffan

sitter här i soffan med hela familjen och har det jätte mysigt. Vi har precis ätit glass och nu kollar vi på AFV. Vi har sorterat bland skorna och jackorna hela eftermiddagen, blev liiiite som man slängde(a) skönt att hitta lite skor som man letat efter dom senaste månaderna;D

Jag kollade lite på sagan om ringen innan men jag var sååå trött så jag somnade. Men ska snart gå upp och se färdigt den. Sjukt bra film! Har dom 2 andra filmerna också som ska ses någon dag(:

Imorgon kommer nog favoritmy hit och kollar in mitt snygga rum, gillas! men ska gå och va lite social med familjen, hadet! v



Trött

vaknade typ nyss och klockan är halv 3. Som sagt jag gillar att sova:D
snart kommer syster hit och kollar på mitt nya rum. Blir inget stan idag, JAG ORKAR INTE!
Sen ska jag börja kolla bland mina skor och se om jag har några tills vi ska iväg annars har jag ett stort problem.
Mormor & morfar är där nere nu och dom ringde igår och sa att dom har det jättebra, plus det är varmt. Sånt gillar jag. Nej nu kom syster så hörs sen, puss<3


gytt!

Klar med mitt rum nu! Mamma och jag hittade skit snygga ben till sängen i bromölla. Svarta, korta. Trodde bara vi skulle ordna med benen men det blev mer. Vi bytte ut en byrå mot ett tv-bord, sen fick jag en större tv;D redigt nice. Sen hade vi typ storstädning så det luktar jättegott på mitt rum.:) Fick blev sista städningen innan vi drar. 


Imorgon ska jag inte göra så mycket antar jag. Kanske blir att dra till stan och köpa present till mysan som snart fyller år! Nej nu ska jag gå ner och ta något att dricka sen blir det att kolla någon bra film, Ha det! <3



God morgon!

vaknade typ nyss. Jag gillar att sova:) idag händer inte så mkt. Håller på att klä på mig för mamma & jag ska köra till bromölla för att köpa ben till min säng HAHA! Alltid lika roligt.. kanske blir att man kör inom och hälsar på syster. Det är dock lite roligare:D Jag tänkte bara säga att jag tänker blogga nere i thailand så ni vet vad jag gör, gytt va? aja inte för jag hade så mkt att säga, men vi hörs när jag kommit hem, tja!


The world's got a funny way of turning 'round on you,
when a friend tries to stab you right in the face.
Losing faith in everything I thought I hoped I knew
Don't sweat it, (it was) set on false pretense.

Betrayed, but not gonna be willing to change
And it doesn't seem likely to fade.
Betrayed but not gonna be willing to change
C-c-c-cause you know..

In Sacrifice,
false pretense you'll hurt again.
Stop pretending to deny.
False pretense you'll hurt again.

All along you know you thought you got the best of me.
But you were wrong and I'm laughing right in your face
I can not believe you claimed you were my family.
Dont sweat it, (it was) set on false pretense.
<3


(:

hellu(: nu har jag börjat blogga igen. Ska försöka uppdatera varje dag, om jag orkar. Klockan är nu snart tjugo i två på natten och jag känner mig inte det minsta trött. Har försökt att fixa med bloggen men jag fattar absolut ingnting. Får försöka mer imon. Idag var jag på bio med Alle,Nilsson och Mysan. Vi såg avatar. Jäkligt bra film men väldigt komplicerad måste jag säga. Tog mig ett tag att förstå att det var en annan värld (hela filmen faktiskt) ;) Imorgon blir det att sova och ta det lugnt för det är ju inte mer än 4 dagar tills skolan börjar. Känns både jobbigt och roligt på samma gång, Förresten är det är bara 18 dagar tills jag fyller hela 15 år;) och 27 dagar tills jag lämnar detta land för att spendera 3 veckor i Thailand(: ska bli himla gött! Har inte tänkt på det så mycket innan men helt plötsligt har jag börjat längta. Plus jag är mega förkyld, sjukt jobbigt! Jag har inte mer att säga, vi hörs imon god natt v


RSS 2.0