every rose has its thorn

sticker på konfaläger imorn. kommer inte ha tillgång till en data på 9 dagar. fy och fan!
mobilen har jag med mig men kommer inte ha tillgång till den så mycket. min ipod hänger också med fast den inte får(; musik är ett måste!
hoppas det blir nice,tvivlar på det.men visst. puss

midsommar

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Kom nyss hem från en händelserik fest ute i skogen hos nilsson(: hade sjukt jäkla kul måste jag säga. Taggar direkt till nästa fest!
började man stack hem till mysan runt halv 6. Dea och helge kom direkt. Vi grillade och spelade kubb. sen kom även maja, vi började käka jordgubbar..efter det åkte dea och helge hem, typ runt halv åtta tiden för vi skulle vidare hem till nilsson. festade och gjorde lite annat;) cyklade sen hem runt ett tiden. jag är helt galet trött nu, och imorgon ska jag jobba(n) fast inte förren fyra så det är chill. men ska ner och fira morfar med innan jag börjar. så får se hur taggad jag är imon!
nej nu ska jag sova,god natt..

haha kylskåpet,tältet,två killar en tjej..en kille jag aldrig trodde jag skulle kunna få(a)

haha alla tjejer fick sig ett rejält sturl,eller hur?;)


i could really need a wish right

idag har varit en helt kanonbra och solig dag! började dan med en stekar stund ute på altanen. läste min lille bok. Sen körde jag hem till mysan. vi satt och snackade och hade det gött! skulle åkt till katja för att rida hennes häst men den hade något problem med ena tassen;)
hedda kom sen iallafall. vi åt mat och cyklade sen till landvinningen. Badade och lite mer. Cyklade vidare till maja för att ta ett dopp i deras pool fast hon var inte hemma så vi lånade den ändå. tackar! cyklade hem och hedda stack hem. Mysan och jag drog vidare till tradarN. godis och läsk ftw..
Och jag måste säga att jag har cyklat en HEL del nu dessa två dagar. känner mig riktigt stolt(:
imorgon är det midsommar. kommer befinna mig på två ställen. först hos mysan sedan vidare till nilsson. Vet inte riktigt hur det kommer bli men jag tror det kommer funka kanonbra(y)
Nu ska jag ta tag i mitt liv och städa mitt katastrofala rum. Sen blir det en film!
puss!


im in your heart tonight..

hallu!
jag har inte mer att säga än jobb..jobb och åter igen jobb. Min vardag består av det för det mesta.
men igår var det lite folk på besök här hemma men killarna var AS jobbiga. Två rum var upp- o nervända plus en massakrerad gräsmatta bara för vi spelade kubb. Och vi var inte mer än 6 pers.
Och idag efter jobbet åkte jag direkt till stan istället för hem. Skulle på picknick med mysan och hedda men det började spöregna såklart så vi tittade i butiker istället och fikade på fenix. Köpte en kofta/tunika med leopardmönster på bikbok..plus vi gjorde lite annat med..kan bara säga: FY FAN VAD PINSAMT! hehe:)
nu sitter jag här och ska nog strax duscha och läsa lite i min bok. Jobbar imon med, klockan 11. sen är jag ledig i 3 dagar!!
Plus det är ju snart midsommar..där finns några planer och det låter kalasbra!
Måste även säga att jag hatar detta väder..först är det strålande sol och man blir glad och förväntansfull sen helt plötsligt börjar det regna som tusan..jag kallar det INTE sommar ialla fall!
men vi hörs när vi hörs. puss!

hur låter en hund säg WOFF!

jeg flakker rundt, jeg ved ikke hvor jeg hörer till.


everybody sing la di da!

på fyra dagar har jag hunnit med:
.jobbat
.sett när det spöregnat
.sovit över med hedda & my
.lyssnat på hög musik i uterummet med en massa people
.kört moppe
.badat
.sagt en massa fula ord
.legat och myst med folk
.grillat
.visat mig i bikini för snygga killar
.ätit glass med två underbara personer
.varit kåt
.kollat porr med två brudar
.varit fly förbannad
.flörtat med folk
.spelat kubb
.gråtit så jag fått ont i huvudet
.retats med folk
.blivit förälskad i en kock
.varit sjukt glad
.dansat
.köpt nya öronhängen, en tröja och en ny mascara
.känt mig snygg
.känt mig tjock
.och MYCKET mer!

sitter här och lyssnar på musik och snackar med people. har precis målat mina naglar. ska strax sova för jag börjar tio imon. skulle träffa my,abbe och jonte imon men abbe kan nog inte så det får nog bli jag,my och jonte:) vadå hanna = outsider?;) men det blir nog bra!
måste bara säga att jag hade en underbar dag igår! både på stan med my & helge och på kvällen:)
haha grattis till Victoria och Daniel! missade erat bröllop men vafan..ni får det säkert bra!:)
god natt!

let me se that body bounce!



                       jag ser fucking pittögd ut..men vafan

hvor er du nu?

från och med nu är mitt namn jobb-Hanna. Och jag har fruktansvärt ont i hela kroppen efter många dagars slitande. Jag kommer inte att få ha någon sommar i år. Den går åt att sleva glass i stora lass.
Men annars lever jag och mår bra..har hunnit spendera lite tid med alle,kasper och mina underbara brudar. Maja åker till Cypern imon. Kommer sakna henne enormt. Hoppas hon får det fint med mycket sol & bad. På tal om sol. Idag var en riktig kanondag. Härligt med lite sommar nu. Stekte såklart innan jag stack till jobbet. JAG ÄLSKAR SOL! Och på tal om ännu mera sol, jag och mysan har lite planer inför vecka 30. Men det är inte bestämst så inga förhoppningar..men det hade suttit förjävla gött!

veckans schema
torsdag; åka hem till mysan för att sedan åka rullskridskor! :)
fredag; åka till åhus med mamma först sen va med my och kolla fotbollsträning.
lördag; jobb och kanske ner till Kiaby på kvällen.
söndag; jobb!

nu ska jag gå och kolla en film sen ska lilla hanna nana kudden. för det behöver hon. puss!




hidda & möjsan

sitter hos hedda nu. körde hit för en stund sedan och jag har bara en sak att säga; det är redigt tradigt att köra ensam. Mycket roligare om man är fler.
Damerna står just nu och försöker duscha medans jag nördar mig vid datan. Sedan ska vi bege oss av till fjälkinge city. eller i alla fall my. hon ska träffa sin älskade och hedda har jag ingen aning om vad hon ska göra. Själv måste jag hem för jag börjar jobba klockan 4a. Jobbar till sent ikväll så hinner inte hitta på något ikväll. Tråkigt sånt.
igår sov jag till elva tiden för att sedan gå upp och slappa framför tvn. Sen var det bara att jobba till klockan halv tio. Som tur hade man hedda & mysan som sällskap i typ 4a timmar.
Har nog inte mer att säga bara att min rumpa är sjukt öm efter en härlig åktur ner för heddas trappa. DEN VAR HAL!
ha det så hörs vi!

              

idont want to walk this earth if i gonna do it solo.

we used to be a team v

jag tänker på dig hela tiden. jag kan känna din lukt. jag kan höra dina underbara andetag.
du finns alltid inom mig. och jag saknar dina händer runt mig. jag saknar dina varma sköna kramar som betydde hela världen för mig. din röst ekar i mitt huvud. du är så långt borta men ändå så nära..så nära att jag kan röra dig när som
jag vet att det aldrig kommer bli vi. det är inte mig du har ögon för. jag var bara ett objekt. tjejen som var där för tillfälligt. tjejen som tog den andres plats för ett tag. innerst inne borde jag hata dig men det kommer jag aldrig göra. du är nu min vän,och det uppskattar jag väldigt mycket. kanske har gud valt att vi bara ska vara vänner. men jag saknar dig,

jag är kär i fel kille. jag är kär fast jag inte vill..

presens; nej
imperfekt; ja
futurum; aldrig

från och med nu ska jag tvinga mig att tycka om den rödhårige killen i mitt liv, jag tvingar mig. här och nu!

brudar, jag har tur jag har er. hade inte klarat denna värld utan er. jag älskar er.







i love rock´n roll.

uppdatering here we come. Igår var det skolavslutning, riktigt skönt med sommarlov men inte det rätta vädret kan jag påstå..åkte till skolan runt nio tiden. Fikade och sen bar det av till kyrkan. Var hemma runt halv elva. Gjorde vid mig och sov lite. Åkte sen till Österäng gymnasiet och kollade när min halvkusin sprang ut. Fyfan vad jag längtar till min student. Ska ha så sjukt kul! Efter det åkte vi hem till Niclas och firade honom. Stannade där en liten stund sen var det hem till min halvkusin. Åkte hem runt halv nio. Gjorde vid mig och packade för sen körde jag direkt hem till mysan. Där väntade brudarna på mig. Vi cyklade till Jenny på fest. Jag säger bara; jag fick världens största sår på benet & tog i sönder mina nya kalashoser + jag gjorde en faceplant ner i gräset så hela ansiktet är ömt..ingen aning hur jag lyckades med det. Vi var hemma runt halv ett. Var jätte trött så deckade i hennes mysans säng. Dagen efter blev en chill dag. Mys med brudarna.
Vid 6 tiden åkte jag,mamma,pappa,eva,putte och kajsa till sweden rock. Letade efter en Rise Against tröja men där fanns inte en endaste. Så köpte en Volbeat tröja istället. Ska beställa den andra på Internet. Där stannade vi en bra stund. Om 2-3 år kommer jag var den bruden som springer runt och vimsar. Jag som inte vet var jag är och snubblar hela tiden. Jag som skrattar bort kvällen och rockar loss till alla banden. Jag som sover i en husvagn och spyr hela kvällen lång. Jag som dricker upp ett flak öl. Den tiden kommer vara underbar och jag längtar redan! Fast det är dyrt som poker så ska jag göra det.
Nu ska jag strax titta film. sen sova..inget planerat imon men ngt blir det säkert;)

Vi brudar har skapat en lista,en lista som vi ska göra. Jag älskar den! Och vi kommer klara det:D

sämst upplösning på bilderna men de är tagna med camen plus ja, det är en oversize tröja. den ska vara stor och luftig för tusan;)










i´ve got you.

tisdags; hände inte så mycket, hade operations dagsverk. Målade garaget. Var faktiskt riktig skoj! En hel dag med pappa, satt inte helt fel(y)
onsdags; niornas avslutningsmiddag. Hjälpte till att servera. Väldigt kul faktiskt. Dansade loss på slutet(a) Efteråt var det lite "fest" nere vid sjön. Svensson puttade i Nilsson. Lagom blöt. Henkes mobil landade på botten av sjön men blev hittad i mörkret. Stannade inte så länge, var redigt trött så var hemma runt 12.
Torsdag; klassens dag,körde till Vånga med moppen. Måste säga att det var en riktigt tråkig väg att köra på. Och det var absolut längst iväg. Väl framme var det helt okej. Hade 7-kamp och en massa andra saker. Mitt lag förlora. Slutade runt halv 2. Stack och badade med lite folk. Svinkallt! Åkte hem och stack till stan med mamma & syster. Skulle ju ha skor men hittade absolut inga. Jag hatar att leta skor. Jag hittar aldrig. Jag vill ha ett par högklackat som har en klack på kanske 5 cm. Inte skyhöga eller jättelåga, som det bara finns i stan. Kom hem och somnade på soffan så nu sitter jag ju här och är lagom pigg! Börjar nio imon. Avslutning imon ju. Helt sjukt vad tiden går snabbt. Nu är det bara ett år kvar med världens underbaraste klass sen är det över..och jag kan inte direkt säga att jag har den dära sommarkänslan man har när man ska gå på sommarlov. Hade gärna gått ett tag till bara för att träffa vännerna. Men jag ska hålla kontakt med många i sommar och denna sommar ska bli den bästa ever. Efter avslutningen ska jag in till stan för att titta på när min halvkusin tar studenten. Vet inte om jag hänger med ner till Åhus för att käka mat. Riktigt tråkigt! Sen ska vi på en student till, får se om jag hänger med..att sitta still med en massa vuxna är inte riktigt min grej..
Nu ska jag försöka sova för att orka upp imon. natti.

varför ska kärlek vara skit! det gör ont innombords..2 killar i en smäll

världens problem är inte de ondas ondhet utan de godas tysthet



                          jag älskar att ha kul!

gleeeeee

fotbollsturnering idag. Mitt lag vann hela skiten;d kan inte påstå jag gjorde så många knop men whatever.
men det roliga är att det regna konstant när vi spelade. Jag var stenfrösen och blöt så jag tog en lång varm dusch när jag kom hem. Efter duschen somnade jag på soffan och där har jag legat hela eftermiddagen och kvällen. Jag har inte haft någon energi alls. Imorgon har jag operations dagsverk. Ska hjälpa pappa men jag får sovmorgon som tur är. Imorgon ska jag nog även hem till myy för att färga hennes hår. Nu är betygen satta,jag är inte ett dugg nervös. Har inte så stort intresse av mina betyg. Vet att jag har typ VG och G i de flesta ämnena.. det räcker för mig(y)
Jag har Glee maraton. Så jag ska fortsätta titta på det. Jag fullkomligt älskar serien! Jag vill kunna sjunga som Rachel.
Min klänning kom idag förresten. Den passade bra. Lite för stor vid brösten så den kasar ner men fick ju band på köpet så ska testa och se hur det ser ut med dom:)
btw; var på dop igår. Var helt okej. lilla nellie. Stack till kiaby efteråt och tog årets första dopp. Det var ruskigt kallt.
God natt.

Det känns bra nu,vi ser på varandra på ett bra sätt. Inga förhoppningar, inga krav. Vi bara är vad vi är!



if you could see how i feel

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines


save me from me

If you only knew the pain
The pain I keep inside
The pain that makes me "me"
Then without it who am I
In a room with broken walls
I lay in scene and dreams
I want you to see

I'm cold and white
I'm holding on
I'll try to breath for you
I'm crying out
I'm singing loud
You could be all I need

And I'm losing my will
Just to hold you in
I'm giving up the hope
That you could have been the one
To save me from me
And now our lips will meet
and i'll taste their defeat
I'll give in this once

I'm cold and white
I'm holding on
I'll try to breath for you
I'm crying out
I'm singing loud
You could be all I need

Still I know I'll carry on
Guide me through the life I lost
To find these faults in me...
To find these faults in me

I'm cold and white
I'm holding on
I'll try to breath for you
I'm crying out
I'm singing loud
You could be all I need

I'm cold and white
I'm holding on
I'll try to breath for you
I'm crying out
I'm singing loud
You could be all I need

To save me from me v

I try to breath for you

hallo bitches!
det var ett tag sen. Inte långt kvar med skolan. Ska bli gott med sommarlov. Mina brudar sov hos mig denna natt. Och imorse stack vi till växjö. Äventyrsbadet. Det var riktigt niiice! Hade kalas skoj. Synd att jag smaschade hela knät in i väggen. ONT! Vi gick även på stan i växjö. Riktigt stort var det. Köpte en tunika på Gina tricot och ett over size linne på HM. Måste även säga attt växjö är riktigt vackert. Helt underbar miljö! Var hemma runt halv 7. Åt och sen körde jag hem till my där maja var. Vi körde ner till Kiaby där en massa folk va. Hade trevligt. Var inte där så länge för sen körde vi hem till my för att ha en mys kväll. Nu är jag redigt trött så ska ta och sova. Har precis smörjt in mig med brun utan sol för att se brun ut i min klänning imon när jag ska på dop:) har inte mer o säga, återkommer snart förhoppningsvis.

Victor Jönsson. Jag kände absolut inte dig, men du verkade som en riktigt chill kille. Hemskt det som hände. Vila i frid.

Amber Pacific - Save me from me <3


RSS 2.0