flickorna i cityyyy

idag var jag i hässleholm med mysan och hedda. Fick något ryck o stack dit, inte så mkt o göra men hann ändå shoppa!:) köpte en vit randig cardigan, och ett par ljusa jeans. Väldigt nöjd.
nu på kvällen har jag bara chillat hemma framför datan. Verkligen pissväder ute så man pallar inte göra något.
tisdag,onsdag och torsdag har jag bara jobbat på. pengarna bara rullar in.
igår var jag med mysan och hedda! vi stack ner o badade med anton och dea. Sen hem till my för o äta gyros tallrik som hennes underbara mor hade kört o hämtat till oss. GYROS IN MY HEART!
Imorgon ska jag hjälpa mamma & pappa sälja korv/sill på torget i åhus-.- kom o köp säger jag bara!:D
sen vet jag inte vad som händer på kvällen,kan ju alltid hoppas på ngt!

jag har alexanders tröja hängandes på min stol så nu luktar det alleballe i hela rummet. mums!:D
nej nu ska jag ta o bädda ner mig och kolla på "the bounty hunter" innan jag vilar kudden. Ha det bra så länge!:)

if this world makes you crazy and you taken all you can bear, just call me up, because you know i´ll be there.

jag saknar dig

i seee your true colors

idag var det bio med älsklings my och galningen mikaela! såg knight and day. sjukt bra film(; men det var inte den bästa bilden näst längst fram
i fredags sov jag hos my med hedda & maja! Spenderade lite tid med nilsson och alle, sen drog vi in och satt på chatroulette till halv 5 på morgonen. haha!
sen i lördags hade måns kalas nere i bromölla. Hela deras släkt kom och dom som ville fick åka vattenskidor, banan eller ring. Testade banan med mysan. HAHA det var sjuukt kul. Men måste säga att vädret sög. Regn och blåst hela dag;( men vi fixade det ändå:)
imorgon ska jag KANSKE jobba! beror på hur vädret är. För en gångs skull hoppas jag det regnar imon!:D
om jag inte ska jobba ska jag nog dra till åhus med mikaela & my:)
nej,nu ska jag byta mobil,tillbaks till den gamla:D pusss

closer to the edge

i´m not saying sorry.

ligger i sängen och taggar till för ett 7h pass. Skulle egentligen jobba 16-21 men ingen kommer klockan sex så får äran att stänga skiten klockan elva -.- orkar verkligen inte jobba idag!
i alla fall. Igår gick moppen sönder. Skulle köra till kiaby och halvvägs går skiten i paj. Ringde pappa och precis då dör min telefon. Så får äran att springa hem till mysans hus för att låna deras telefon. Pappa kom typ en timme senare o hämtade den och mig. Och när jag vaknade i morse (halv ett) så är den lagad!:D pappa hade kört till färlöv med den så en gubbe kunde laga den. Så nu är häänna back on track med gamla bettan!
Imorgon är jag ledig (tjoho!) Venne vad som händer imon,taggad på ngt!
Lördag blir mysan och söndag är jag ledig så då blir det nog stranden med systeryster(:

Har ju glömt att berätta att Tivolirock var något så sjuuukt kul. Och maskinen var reeeedigt bra! Måste även säga att det var en mycket händelserik kväll. Mysans muppkille och mina två randoms(; jag taggar redan nu till nästa år.
Har även varit i kivik med syster och alla hennes vänner. Var mycket trevligt. Men jag fick inte åka den läskiga karusellen för ingen ville åka med mig:( köpte godis,chips och mat:D
och joo,jag har skurit mig i tummen med rakhyvlen. Fråga mig inte hur det gick till men det gjorde ONT. Stod i duschen och kände hur jag behövde spy och hur det slog lock för öronen. Sjukt nära jag svimmade för jag klarar verkligen inte av att skada mig själv eller se det blöda från mig.. så nu är hela tummen inlindad så jag slipper se skiten;)
nej nu ska jag gå o måla naglarna och sen ska jag förbereda mig för hard work work. ha det !


                   hahaha jag älskar mina paint skills;)



i will never say never..

jag har nu insett att jag är tjejen som HATAR när folk är sura på mig..men jag ska ta tag i mitt liv och faktiskt inte vara sån. Inse att de inte är jag som har gjort fel. för jag verkligen hatar tjatiga personer som påstår att jag har gjort fel hit och dit. Hatar att vara någons trasdocka. fuck yeah!

iallafall. Var i stan igår och hade en nice kväll med maja,nilsson,mikaela och dick. så tack för den kvällen!:D
ikväll ska jag in igen. Först med någon/några som vill in? sen träffa pappa och kolla smens med honom(; imorgon är jag ledig och då jävlar är det tivolirock! taggar redan! 12timmar med uuuunderbar musik.
nej..nu ska jag kolla film innan jag sticker ner för 5timmars slevande av glass. hadet !<3


one of twenty something..

varför kommer alla skuldkänslor efteråt. Jag har verkligen inte gjort något fel..eller jo kanske..men de borde inte komma här. Försöker lösa allt men allt går bara utför. Om ändå någon kunde förstå hur fantastiskt jag mår i de tillfället. Hur hela världen är min och jag älskar mig själv för den jag är. Men sen..då kommer alla skuldkänslor. Det är då jag tänker; jag skulle gjort så här istället. Men nu kan jag inte ta tillbaka allt jag gjorde. Det är nu ryktena kommer. fuck.

can i be the one?

chill dag idag..först konfaträff. träning tills imon. Sen hem o hjälpa mamma med o duka och allt som hör till. Skulle egentligen in med syster till k-dagarna men mamma & pappa tkt det var onödigt i och med konfa imon -.-
så nu sitter jag här o har tråkigt. ska strax göra vid mig för att försöka sova. Kommer nog inte funka i och med jag sov 4timmar idag med när jag kom hem;)
imorgon är det ju såklart konfirmation. hem efter det o ha gäster. Har jag tur sticker dom hem tidigt så man kan dra till stan med mina brudar. sjukt taggad för har ju inte varit där än! men jag tror inte det händer ngt kul, plus det är ju fotbolls vm så vettifan om jag stannar hemma för o kolla på det istället.. ska i alla fall in nästa lördag till tivolirock! dock spelar maskinen sist så man får stå där till 2 tiden. Men vafan..vad gör man inte för muuusik(:
tisdag blir nog stranden med systeryster! skööönt. Sen jobb onsdag - fredag 2-7 (:
sen är det nog inte mycket mer planerat.
har bara en sak att säga: JAG SVETTAS SNART BORT! helt galet varmt ute. plus man blir så klibbig och äcklig:( tkr faktiskt det kan bli mindre varmt.
nej vi hörs imon! puwwws

never say never(: <3

do it all night

nu är hanna E från legeve hemma!:D
har faktiskt varit helt okej,lite tråkigt ibland men annars bra! har ju fått spendera mååånga dagar med mina vänner(: fast måste erkänna,vi har bråkat en hel del..men sånt får man leva med. älskar dom ändå!:D
nu har jag precis tagit en låååång dusch som behövdes. Har även hunnit packa upp. Ikväll blir en slappe kväll. Är kalastrött!
måste ju även berätta att vi var på bakken med konfan igår. haha riktigt kul!
Måste även erkänna att det känns jätte konsigt att vara hemma. Känns helt overkligt. Man kan nästan säga att nu börjar verkligheten. Nu måste man börja tänka. Innan var det bara att rulla med. Då hade man alla vänner nära en. Nu måste man ta kontakt med dom på ett eller annat sätt. Då hade man full koll. Nu har man noll koll. Kommer även sakna vissa personer fast man inte kom dom så nära. Men man har ju ändå levt med dom i 8 dagar. Sista gången att träffa dom är ju på söndag. Visst, jag lär väll träffa dom någonstans. Men ändå inte på samm sätt;( nej nu blir jag deppig. Ska ta o lyssna på en bra låt..

har inte mkt mer o säga. bara att: I´ll be back!
chaio! <3

RSS 2.0